Burculala canim tüm yorumlari okudum
Soyleki 2.5 alti olursa kuvoze kesin girmez ancak bi saglik problemi olursa girer oda bilinmez 5 kilo dogup girende var.
Diger meselede mesela ben 2.300 dogmusum dolayisi ile 3.5 kilo cocuk dogurmamim tibben cok zor oldugunu nerden baksan 20 doktor demiştir
Cunku ilk gebeligimde cok ysadim bu sorunu hep zayif minyon geride vs dediler sonra bi anda toplandi etti 3667 dedikleri ultrasondan 1 hafta sonra 2745 dogurdum kizimi ödemide atinca 2550 kaldi depresyona girdim resmen zayif bu soylediginiz kilo ile alakasi yok diye. Ve riskli gebelikten hem üniversite hem egitim arastirma hemde özelde takipliyim perinatoliji ayri takibimde vardi kac doktor bakıyordu düşün yani.
Simdi 34 haftalik gebeyim 27. Haftada 1200 gramdi buda zayif aha dedim
Bi azar isittim doktordan ya dedi kendin 2.300 dogmussun imkansiz diyorum sana 3.5 dogurman zaten dedi en azinda saglikli olsun diye diretelim dedi neyse analik hocam takilmayin siz bana falan dedim içleniyorda insan bi yandna etraf baskisi yüzünden çünkü ve bacak boyu gerideydi kilosu gerideydi haftasi ile uyumlu degildi derken tam 34 haftalikken dün gittim ve 2.400 olmuş kizim doktor şok
Cunku max dogum kilosunu yine 2.750 falan bekliyordu
Ee daha dogumada 4 hafta var net sezaryan olacagi icin 3.200 falan bekliyoe suan hersey kismet bu saatten sonra
Ama diyecegim o ki benim 2745 dogurdum kizim ne kuvoze girdi ne sarilik yasadi ne baska sorun
Ama 5.100 doguran yengemin oglu cigerleri tam gelismemis o kadar kiloya ragmen ve seker cikti kuvoze girdi 1.5 hafta 40 haftalik dogmasina ragmen
O yuzden cok takma kafana ne olacagini allahtan baska kimse bilmiyor
Sen sagliklisini dile o kadar