Pelinnaz Umay bizde şuan 10 haftalık olduk canım etten tiksindim et tavuk yemedigim sürece midem biraz iyi ama yedigim zamanlar da yediğimi cikariyodum
Esraresit Pelinnaz bende öyleyim canım et tavuk olmadığı sürece iyiyim yoksa mide bulantısından duramıyorum😔 9 haftalık hamileyim bende
Morenna Bende 10 haftalığım. Çok şükür kusmam falan yok ama biraz zor bi süreç geçiriyorum. Kanamam oldu😬 şuan yok ama yatıyorum. Yata yata daraldım, aşırı derecede iştahsızım🤮
Morenna Pelinnaz gittim gitmez miyim. İğne vermişti geçen hafta. Şimdi hapa da başlattı. 😞çok korkuyorum. Kanamam yok artık sadece 3gün sürmüştü. Ama kesenin altında kanama alanı var dedi. Artık o ne olacak onu bilmiyorum
Minnoshamis 9+2 haftaligim bulantilar ve tiksinme zorluyo istahsizlik halsizlik yapiyo onun harici guzel ilerliyo bunada sukur😂😉
Pelinnaz Ilk ozele gittim bir hafta önde gösteriyodu sonra devlette bayan doktora gttgmde tam günü gününe cıktı. Bugün başka doktor a gittim yine bir hafta ilerde cıktı. Baş popo mesafesi 47 mm ikili test yapabiliriz dedi. Ense kalınlığı da 1.6 mm cıktı sizinki kaç