Kubukargl Kızlar merhabalar, Ben 25+5 günlük hamileyim hemoroid oluşmuş sanırım ya başına gelen varmı ne yaptınız nasıl geçti yardım edin lütfen korkulcak bi durummu bu size ihtiyacım var 😂🤭
BabyMinor Kubukargl ilerlerse normal doğuramiyosun ikinamadigin için kabızlık yaşamamaya bol su ve sivi tuketmeye calis geçmiyor bu arada bende hala var
ayse3452 Kubukargl gecmıyor bende hayla var basur memesı olustu dort tane boyle kabızlıgım felanda yok fakat ama oluyor ıste ne kullanırsam da gecmedı
Mavidunyamm Başıma gelmedi cok şükür ama arama kısmına hemoroid yazarsan belki önceki postlardan fikir alabilirsin
Kubukargl BabyMinor Ay umarım bian önce hepimiz şifa buluruz zor bi durum ya rabbim yardımcımız olsun o halde sizede çok geçmiş olsun 🥰
Kubukargl ayse3452 ay benimde öyle bi tane meme şeklinde geçenlerde kabızlığım oldu ama geçti kabızlık sorunum ne yapcaz böyle ya sizede çok geçmiş olsun 🙃
Edau9 Kubukargl aynı şekilde benimde öyle bir tane meme şeklinde kabız olunca çıkıyor sonrasında iniyor nasıl bişey anlamadım 🥺🥺Wcye çıkmaya korkuyorum artık
Edau9 Kubukargl 23+3 hamilelikte oluyor diyolar bilmiyorum ki kabız vs çok sık olduğumuz için sanırım 🥺daha önce böyle bir sıkıntım hiç olmamıştı çünkü
Kubukargl birannebirfurki Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah doktora falan gittiniz mi ya da danıştınız mı ?
birannebirfurki Kubukargl daha gidemedim üçlü taramaya gittiğimde rahim uzunluğuna bakılıcak unutmazsam bu konuyuda soruyum diyorum