Zeynepp054 Benimde hormonlardan dolayı sürekli içim içimi yiyor en ufak şeylere ağlayasım geliyor herşeyi çok kafaya takıyorum. Mutlu olmaya tadını çıkarmaya çalışıyorum ama çok zorlanıyorum 😬
Annesininportakali53 Sehrbnon122 yok valla 😄 heralde hiç oturmamam olabilir eşim Bile hizliydin ekstra jete bağladın diyor hiç durmuyorum durmadan yemek yapıyorum ev süpür temizlik yap feln yani hiç ayaklarımı uzatayim yok zaten 1 saat oturayım diyorum bu sefer totom ağrıyor oturmaktan 😄
ssusarii Sehrbnon122 camış gibi kilo almış olmam ve camış gibi temizlik yapmak istemem her şey batıyor her yer pis gibi geliyor her gün temizlik yapıyorum aynalardan camlardan kendimi gördükçe de daha çok sinirlenip kilolarıma daha çok temizlik yapıyorum 😂😂😂
Sehrbnon122 ssusarii dün gece saat 12 de gidip aynaları sildim eşim yeter diyor hahahh pis degil diyor yok yok pis diyorum
Sehrbnon122 Burcu-2634 son aylarda suan benimde cok fazla akıntım var yaa seffaf bazen beyaz sümüksü falan
QUEEN088 Sehrbnon122 Bende abim kötü hastalandı ondan çok aklıma takıyorum hep onu düşünüyorum.Allahım bütün hastalara şifa versin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Annesininportakali53 Sehrbnon122 iç sesim kız ne diyorsun 7.aya girdik eşime ise giderken sabahın 5 inde kalkıp kahvaltı hazırlıyorum adam artık yeterki uyu ben hazirliycam moduna girdi🤣🤣🤣 tam dayaklığım kız nasıl olsa 30 dan sonra gıkım çıkmaz
Sehrbnon122 Annesininportakali53 benimki asla izin vermiyor iş yapmama kaynanam da asla izin vermez hergün arar iş yapma diye tembihler ahahha