sorybaby 8 haftalık hamileyim bugün aşırı canım sigara istiyor öğrendiğimden beri bırakmıştım içmeyi bir tane tek içsem bir zararı olur mu yaa
Kleopatra- sorybaby Bir tane diyerek sonu geliyor Malesef. Üstelik daha çok küçük, onun sağlığı için içmemeniz gerekiyor. Kesinlikle önerilmeyen tek şey sigara doktorlar asla tavsiye etmiyor. Çocuğa zararı çok büyük.
aslansmommm sorybaby tabiki zararı olur erken ya da geç hafta olması önemli değil bebeğinize zarar vermeyin Allah saglıklı dogumlar versin
Mello29 sorybaby kaç gundür icmiyorsunuz bilmiyorum ama bir tane ictiginizde basa döneceksinizin ayni sıkıntıları yeniden yasayacaksiniz uyuyun su icin disari çıkın kafanizi dagitin sigaradan daha güçlüsünüz
Mer93 Ben hep bu yüzden durdurdum kendimi bu sonu gelmeyecek bişey bi taneden bişey olmaz deyip devam edersin ben de ilk başlarda çok zorlanmıştım ama tuttum kendimi 10. Haftamdayım şu an çok rahatım sadece alışkanlık olarak aklıma geliyor. Dün çok zor bi gün geçirdim normalde direk sigara içerdim dün de çok aklıma geldi ama yok dedim dokuz ay her sorun yaşadığımda bunu yaparım canım da istemedi zaten bugünü atlatdıysam bi daha içmem diyorum. Kendinize uğraş bulun evde içiyodum ben normalde şimdi evdeyken diziye sardım sürekli onu izliyorum kafam dağılıyor
Mello29 Mer93 Valla nikotin bağımlılığı geciyor ama en cok nerde icmeyi seviyorsan ya da ne yaptiktan sonra o an cok psikolojik olarak istiyor insan ben istanbulda kısın bile köprüden arabayla gecerken camı acarım bir sigara icerim cok keyif alirdim en cok köprüden gecerken zorlandim 😂😂😂 yine cami aciyorum sigarasizda mis gibi o bogazin havası
Mer93 Mello29 evet bazı alışkanlıklar tamamen bununla alakalı bence de yemekten sonra işten eve gelince tatildeyken evde yalnız olunca canım sıkılır içerdim şimdi atlattım hepsini arada aklıma geliyor ama diyorum yok canım istemiyor alışkanlık bu diyorum şu anda büyük konuşmayım da doğuma kadar içmem kesinlikle atlattım o duyguyu ama doğumdan sonra en kısa ne zaman olursa bi tane içicem kesin o aklımda 😄
Mello29 Mer93 hahhaah benimde öyle 3 saatte vücuttan atiliyormus süte gecmiyormus bebek uyudugu an icicem bir tane 😂😂😂
Limonluek 5+1 de öğrendiğim için 5 hafta boyunca içtim bilmiyordum, 6+2deyim günde 1.2 tane içiyorum bırakmaya calısıyorum.. kıyamıyorum çok küçük ama kendimi strese sokmamak için canım çok istediğinde günde bi kahve bi sigara yapıyorum. 😢
Jadewinder sorybaby ne olur içmeyin . Belki etrafınızdan “ ben içtm bir şey olmadı bebeğe “ diyecekler ancak unutmayın karnınızda bebeğin bütün hayatını etkileyecek şekilde vücudu, organları gelişiyor. Hiç tahmin edemeyeceğiniz ve ilerde hatta ergenliğinde belki de yaşlılığında onu etkileyecek bir şeye yol açabilirsiniz. Ne olur tutun kendinizi bebeğiniz için. Umarım dayanabilirsiniz 😇
Iremshn 4.haftada hamileliğimi öğrendiğim gibi bıraktım 35teyim. 1 tane bile içmedim çünkü biliyordum devamı gelecekti. Siz de içmeyin dayanın bakın ölmedim yaşıyorum geçiyo🥲