mrshavva Kan ilacından nefret edipte doktorun zoruyla içen bir tek ben miyim acaba 🙄 ilacı içmeye başlamadan önce çok mutluydum
Msalbyrk mrshavva nefret ediyorm kac kere denedim olmuo günüm zehir oluyo bulanti kusma. Dedim doktora ilac kabul etmiyo migdem şurup vercekti snra tamam kullanma dedi bakalm insallah bi sorun ckmaz
Mrvbdk mrshavva canım sen sen ol o kan ilacını iç yoksa kan değernn düşer. Ben cok pişmanım pzt hastaneye yatıp kan takviyesi alıcam salıda sezeryan
Calasun mrshavva ✋bende bu durumdan muzdariptim zorla iciyordum 23 haftadayiz gaz ve kabizliktan bezdim doktora soylemeden biraktim🤭 duzeldim simdi acaba baslasam mi diyorum icime sinmiyor ama
MelisHayal mrshavva ben aslaa içmiyorum rezil oluyorum içince cünkü doktorunm da tanam dedi her seferinde tahlil bakılıyor eger eksikse damardan ilaç veriyor çok çok rahat bi durum kabızlık bulantı yok 🤗
denizefe ben ıcmıyrm ck mutlym o kabızlıgı cekemem hıc kan degerlerımde ıyı cıktı ıcmek zrnda deglm ck skr
mrshavva Dürüst olmak gerekirse kan değerlerim normal çıkmıştı ama ne olur ne olmazmış bulantı en büyük nefretim 😑
Htckbra mrshavva merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum hap midemi bulandırdığı için şurup verdi fakat onuda aç karna içemiyorum tok karna içtim bugün faydası olur mu o şekilde bilmiyorum. Ama tadı kötü değil tok karna içilebilir yani denemeni tabsiye ederim
Msalbyrk Benmde normalmis ama ilerleyen zmanlarda düşebilirmis blmiyorum bakalm yine vercem haftaya kan