_elifmehmet_ ednrb adet tarihin ne canım benimde pazartesi yada salı olmam lazım bekliyorum 2 gün once test yaptim cikmadi
0Cerenk ednrb ben evde öğrenmiştim adete 5 6 gün kala, hemde normal kaset testte, silik bi şekilde varsa çıkıyor.
_elifmehmet_ ednrb Ay evet varmış baya beklemek çok yorucu bende yarın sabah bidaha erken test yapcam ovülasyon takibi yapmıstim
ednrb _elifmehmet_ ben klomen kullandım yumurtlama takibi yaptı doktorum yumurtalıklarım büyümüştü duphaston kullanıyorum şuandada dediğin gibi beklemek çok zor bekliyorum şuanda bende daha çok var 5 gün kala kan testi yaptırmayı düşünüyorum 🙏
_elifmehmet_ ednrb İnşallah çıkar rabbim gönlüne göre versin sen içini ferah tut rabbim sabredenlerle beraberdir bende 5 kez gebelik yasadim hicbiri saglikli degil bu sefer oknası icin dua ediyorum
poyrazvearya ednrb adetinizin geçmesini bekleyin varsa bile ondan sonraki süreçte zor oluyor en azından geçsin herşey daha net belli olur kesesi falan
Minikmucizelere Cikabilur ama gec dollenmeyse cikmayabiljr istersen iki uc gun daha bekle kesin olsun🙂
Tubi57 Eymencan47 aynen benmde yogun 4 gün geçmeyen baş agrım oldu kan testimde 37 cıkmıstı. Suan kaç haftalıksınız
ednrb _elifmehmet_ amin canım öyle yapıyorum sende öyle yapmaya çalış inşallah hepimize nasip eder Rabbim sağlıklı bir şekilde 🙏