Ftmglozdmr Kızlar ikili tarama testinde muayene gidince doktor gittiğiniz gün mü bakıyor ultrasonla ve ölçümlerine göre bir akıntı var ya da yok diyor mu yoksa alınan kanın çıkmasını mı bekliyor bişey demek için sizler yaptırdınız mı sonuçlar ne oldu ?
Melokrks Ftmglozdmr Gittiğinde ultrasonda bakıyor kendisi sonra kan alıyorlar 2 gün sonra çıkmıştı benmki
Gamzeeee16 Ftmglozdmr bana doktorumda ultrasonla ölçüm yapıp söyledi burun kemiği ve ense kalınlığına doktor bakıyor o an söylüyor sıkıntı olup olmadığımı kan testinin sonucunda 2 güne çıkıyor bebişim hatırlı haberler al inşallah
elfida91 Ftmglozdmr merhaba hayırlı olsun öncelikle .Bende yaptırmayı düşünüyorum medipol 1500 tl istiyor siz nerde yaptırdınız acaba ?
Gamzeeee16 Ftmglozdmr içini rahat tut kötüyü çağırma dua et bol bol rabbim eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize
tazesindeyim elfida91 canım ben dün yaptırdım, medipol Koşuyolu Hakan Bey’e gittim, mükemmel bir doktor her şeyi ince ayrıntısına kadar gösterdi anlattı inanılmaz memnun kaldım 1217 TL ödedim , bu doktoru çok araştırdım ben içim çok rahat etti , sen de git
Fatoss94 Ftmglozdmr ultrasona baktı ölçüler gayet iyi bir sorun görünmüyor dedi kan aldı sonuç çıkınca aradılar bir sorun yok hersey normal dediler . Bu arada benim yengemde dawn sendromu kanda yuksek çıkıyor İki hamileliktede karından su aldılar ama hep temiz çıktı bebekler sağlıklı Ultrason ölçümleri bu konuda önemli İnşlh siz hiç şeyler yaşamazsınız Sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin allahım 🙏🏻🧿
Fatoss94 bluepoint İkili iyi çıkınca başka bir test almadı Tabi her ay kontrolde tekrar tekrar ense kalınlığına ve burun kemiğine baktı doktorumuz . Birde bizi perinatoloji uzmanına gönderdi ayrıntılı ultrasona Tabiki en önemliside o organ taraması yapılıyor oda 20 . haftadan sonra Bebekteki herseye bakıyorlar parmaklardan böbrek üstü bezine kadar Sadece dikkat etmeniz gereken şey Bir doç veya profa gidin çünkü hastanelerde radyologlar bile bakıyor Gittiğiniz yer önemli ayrıntılıda