babyboy1 Maviss35 o niye öyle demiş ki 😬 bende merak ediyorum şimdi cuma bakıcak mı bakmicak mı diye çünkü en son 2hafta önce bakılmıştı 🤷♀️
Nurselisahin Maviss35 bizde 38i doldurduk benimdd felaket belim ağrıyor geçmiyor yürüdüm merdiven indim çıktım ondandır sanıyorum ama inşallah doğumun habercisidir ☹️
Zehber Maviss35 kuzum Bende 38+5 im benimde geçmeyen bel ağrım var bazen şiddetli olabiliyor artık son günlerimiz ya ondandır diye tahmin ediyorum benim birde yarim cm açılmam var yani ona açılma denirse🙈🙈🙈
Nurselisahin Zehber benimde geçen hafta 1cmydi şimdi perşembe randevum var korkuyorum yine kurcalıycak diye🤭 allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah kavuşalım evlatlarımıza ❤️
Zehber Nurselisahin amin cnm bnm cümlemize şuan bizimki çok oynuyor vajinamda doğurcak gibi hissediyorum vallaha 🙈🙈🙈🙈
Kelebegimm Maviss35 benimde bu gece 37+3 oldu. Bel karin ağrısı çekiyorum. Ama artmıyor. Sanırım doğuma hazırlık :)
Maviss35 Sancılarım sıklaştı galba kızlar ne oluyor bana çözemiyorum belim ağrıyo kasıklarım ağriyo 😬😬
Kelebegimm Maviss35 durumunuz nasıl doğurdunuz mu yoksa☺ benimde vajinama acayip kasılma var bugün bebegim bi tuhaf😏 ama sancim yok baskı var sadece
Maviss35 babyboy1 bilmiyorum ki canım bende anlamadım benle aynı haftada olan herkese bakmış doktoru baksana bi ben kalmışım😅😅