mervekinay Geceden beri geçmeyen sırt bel ağrılarım var gece ekstra kasıklarım falan da ağrıyordu.Aşağı kısımda da idrarımı tutuyormuşum gibi bir his. Gerçek sancı mıdır ? Gitmeli miyim doktora ?
1yenianne mervekinay bende 35 haftalığım bende de cok oyle şikayetler var doktora siz bilirsiniz ama bu aylarda normalmiş..Nst ye girdim daha sancı falan yok cünkü
Lavanta27 mervekinay 33 haftalğım idrarı tutuyormuş hibi hiss bazen bendede oluyor ayaktayken yataktan kalkdığımda bebek sankı baskı yapıyor öyle olunca biraz sertlikde oluyor .Sancımı baskımı bilemiyorum ama sürekli olmuyor kısa sürüyor oluncada bence normal bunlar endişe etmeyin😊Ama yinede doktora danışmakda fayda var.
Vrlkubra Vrlkubra mervekinay 34. Haftadayım bende de oluyor dayanamıcak gibi değil. Sen dayanamıcak gibisen git ama normalde bunlar işte vücudun kendini doğuma hazırlama süreci. Bir anda bebek aşağıya iyice yerleşiyor zaman alıyor. Annenin bedeni doğuma hazırlanıyor yani bunları ve daha fazlasını yaşıcaz ama bunlar normal şeyler henüz adet oluyomuş gibi bile bir ağrı hissetmedim. İçini ferah tut ☺️
zeynepsonmez625 mervekinay 34+1 haftadayım şuan bnm son bir haftadır adet sancısı gibi hafif ağrılarım vardı muayene zamanım geldi dün geldim ultrason da kasılmalar çıktı aynı gün acilde serum aldım kasılmayı durduracak bugün tekrar sabah cok ağrım oldu yine geldim yine sancı kasılma görüldü çatı muayenesi yaptı doktorum bir cm açıklık ve rahım ağzında yumuşama incelme gördü doktorum Yatış verdi bir gece ciğer geliştirici yaptılar ve serum bebeğim biraz iri ondan olduğunu belirtti 49 cm boy 2850 Gr kilo bir iki hafta daha tutmaya çalışalım diye önlem alıyorlar
mervekinay zeynepsonmez625 geçmiş olsun bende cuma gideceğim inşallah bakalım benimki ne durumda, en son gittiğimde 32 haftalıktım o zaman kasılmalarımın olduğunu söylemişti doktorum ama nst de sancı çıkmadı progestan verdi sadece bana
zeynepsonmez625 mervekinay tabi alındı küçük diye solunumu kendisinin rahat aldığından en olana kadar yoğun bakımda bebeğim inşallah gün geçtikce toparlanır Allah razı olsun
duuyqquu Kızlar yan yattığınızda kalça da ağrı hissediyor musunuz? Pelvik bölgesiymiş sanırım burası 32-33 haftalardan sonra daha yoğunlaşıyormuş. Sanki uzun süre bir tarafa yatınca kemik batıyor gibi bir his. Sırt üstü de yatılmıyor dön dur yatakta 🙈