Annesininportakali53 Kızlar normalde doktorum kan vs. Alıyor bursey çıkmıyor ama bu saglikocaginda gebe izlem de yapıldı sonuçları çıkmış korktum gerçekten ilk kez yapıldı anlamıyorum o yüzden kırmızı yananlari size attım 27+2 haftalik hamileyim bu arada kanı 9.30 ta verdim sabah aradılar ama saat 6 da iki kurabiye yemiştim şekerli bir etkisi varmidır bilmem şeker testim temizdi
mysweetbabyy Annesininportakali53 gebelikte kolesterol bakılmaz insulin baya yüksek cikmis şeker testi yaptırdınız mi
Annesininportakali53 mysweetbabyy şeker testim temiz dediğim gibi sabah 6 da şekerli kurabiye yemiştim iki tane sonra 9 da aradılar beni saglikocagina gel diye gittim kan aldılar söylemeyi de unuttum etkisi var mı bilmiyorum kolesterol niye baktilar ki o zaman diğerleri ne demek oluyor bayağı korkmuş durumdayim
mysweetbabyy Annesininportakali53 gebelikte kolesterol yükselir cnm bakmasındaki amacı anlamadım aç karnına yapılması lazım musait zamanda insulini aç şekilde tekrar edin
Annesininportakali53 busbussss en üstte yazıyor zalim insülin değeri 2.6-24.9 olması gerekirken 70 çıktı ama dediğim gibi kan vermeden 2.5 saat önce 2-3tane şekerli kurabiye yedim unutmuşum saglikocagina gideceğimi sonra aradılar öyle gittim kan verdim şeker yüklemesi yaptirdim temiz çıkmıştı
busbussss Annesininportakali53 o referans aralığı açlık durumu için geçerli olabilir siz aç değilsiniz bir de şekerli şeyler yemişsiniz şeker testiniz de normal çıktığına göre Allahın izniyle bir problem yoktur içinizi rahat tutun ama doktorunuza da sorun bilgi alın yinede. Diğer hemogram kan testleriniz de hep sınırın biraz üstü veya altı hamilelikte kan değerleri değişebilir normalde hamile olmayanda bile hepsi referans aralığında olmayabiliyor bu konuda da içiniz rahat olsun ama bunu da doktorunuza gösterin en iyisini onlar bilir :)
Annesininportakali53 busbussss ay valla içimi rahatlattiniz teşekkür ederim aynen hicbirsey yemeden kurabiye yedim valla canım çekti dayanamadım bilseydim aynı gün kan vermezdim kesin doktoruma sorcam bunu diğer değerlerde doktorum bakıyor normal saglikocaginda hep kırmızı yaniyor anlamiyorum dediğiniz gibi heralde değişiklik gosteriyor
busbussss Annesininportakali53 içinizi rahat tutun bir problem yoktur zaten şeker yüklemesi de yaptırmışsınız şeker olsaydı orda çıkardı. Kaç haftalık hamilesiniz bu arada :)
Annesininportakali53 busbussss 27+3 haftalik canım şeker yuklemesini de yeni yaptırdım 2-3 hafta oldu.