Sinemkaya43 Günaydın kızlar 36 haftalığım dün akşam sancılarım vardı 8 dk"da bir gelen ve 20 dk bir gelen 2 defa düzenli sancım oldu ve ishal oldum ishal doğum belirtisi diyiyorlar ne yapmalıyım doktoruma haber vermelımıyım ?
uyanancirkiin Sinemkaya43 bende 36 veya 37. Haftada ishal olmuştum tam 39da doğurdum. Sancı içinde düzenli gelirse doktora gidin beklemeden
Tutiko Sinemkaya43 ben 30 haftamdan beri iki kez ishal oldum kasılmam oldu nst de hic birşeyde cıkmadı ıkı kez grdm yalancı oluyor bu sancılar
Pineapplee Sinemkaya43 bende 36 dayim sancılarım oluyor sürekli ama devamlı olmadığı sürece gitmeye gerek duymuyorum ☺️ Yinede Endişeliyseniz rahat değilseniz bebis hareket etmiyorsa gözükmelisiniz
Sinemkaya43 Pineapplee bebek hareket ediyor ama ishal oldum gebeliğim boyunca ilk defa böyle bir şey oldu doğum belirtilerinden biriymiş ishal burda okumuştum
Pineapplee Sinemkaya43 tamam doğru da sadece ishal doğuruyoruz demek değil bence ☺️ Belirtiler üst üste gelince sanırım bende tam bilmiyorum 🫣
Tansuuubanu Sinemkaya43 bebek yerinde dönünce sancı ve ishal yapıyormuş bende de olmuştu muayene gitdiğim günün akşamı doktorumu aradım geldi bebek dönmüş ondan dedi
Naz_1648 Sinemkaya43 bende de ikisi var ben dün kontrole gittim normal nst te hiç bişey çıkmadı mesela :) 36+5