Merhaba güzel anneler ve anne adayları. Şuan 36+2 haftalık hamileyim. İki gün önce doktora gittim. Bebeğimin gelişimi 2 hafta ileride dedi ve bu yüzden çatı muayenesi yaptı. 1 cm aciklik var dedi. Muayene sırasında kanlı akıntı geldi. Doktorum çok normal korkmana gerek yok muayeneden sonra ara ara kanlı akıntı gelebilir dedi. Aynı gün azar azar hafif kanlı akıntı oldu ve kesildi. Ertesi gün hiç bir şey yoktu. Akıntım normal rengine döndü. Ancak bu gece lavaboya kalktıgimda peceteye hafif kanlı akıntı geldi. Tekrar sildim tekrar geldi. Üçüncü kez denediğimde jöle kıvamında kanla karışık sümüksü büyük bişey geldi. Yaklaşık 3 saat sonra tekrar lavaboya gittim. Yine sümüksü çok hafif kanlı jöle gibi büyük bişey geldi. Şimdi nişan dediğimiz şey bı kere mı gelir parça parça mı gelir? Benden gelen bu şey nişan mi yoksa doktorun bahsettiği normal dediği kanlı akıntı mi? Eğer bu şey nişan ise doğum nişandan ne kadar sonra gerçekleşir? Lütfen tecrübeli bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edin. Kafam çok karışık 😔