Selamünaleyküm Kıymetli anneler tecrübeli ablalarim durumumu çevremde yakınımda duranlarla paylaştığımda tepkiler ve tepkisizlikler kırıcı oluyor bu sefer burdaki hemseferlerimle paylaşmak istedim.
14+1 olduk 3 bitti 4. Ay başladı artık. Ben zaten kemik ağrısı nefes darlığı ve stressss aşırı gerginlik üzüntü gibi şeylerle depresif depresif yatarken bir gün yüksek ateşle acilde test yaptık bebeği öğrendim.
Sonrasında sürekli bel kalça bacak ağrısı ve kol uyuşmaları yaşıyordum. Baş dönmesi ve çarpıntı had safhadaydi 2 ay hiç dışarı çıkmadan yattım evde. İştahım çok açıktı. Normalin aksine sindirimim de gayet iyiydi. 3. Ayda “bir iki insan görüyüm artık sıkıldım” diye çıktım dışarı saafii gerginlik , strese çarpan ekleme ile sonuçlandı. Tabi benim stres de kocam beye yansıdığı için israr ede ede zorla beni tatile çıkardı. 3 gündür şehir dışındayım ve acaip sindirim problemleri yaşıyorum. Kasık ağrısı başladı. Bugün hatta 1_2 saat önce ilk defa mide bulantısı ile uyanıp isrifra ettim. Midem yanıyor kasıklarımda bi batma var ve tuvalete çıkamıyorum. Sabah da 3 saat fln sahilde yürüyüş yapmıştım. Bacaklarımdaki ağrılar çok fena hâl aldı.
Bunlarla uğraşırken adama da kıyamıyorum uyusun ellemeyim diyorum ama her tıkırtı ses korkuya döndü normalde bu kadar narin değilimdir bu gece camı kapıyı izlemekten uyuyamadım 🤦🏻♀️ çok yorgunum uyuyamıyorum ağlayamıyorum dayanamıyorum…. Dualarınıza talibim 😢