EdSusam 😟😞😞uyku tutmuyor 35 haftadayım 2. Sezeryan olucam çok korkuyorum. İlk doğumumda acıdan gözüm kimseyi görmemişti şimdi nasıl doğum yapıcam bilmiyorum
Skdinc EdSusam 34+3 teyim bende Atlaz hocaya takipliyim. Merak ediyorum orada doğum yapan var mı yakın zamanda. Hizmetlerden memnun kaldılar mı?
Ezgialminaysima mükemmel ilgili ve tatlı bi doktor 2018de ilk sezeryanımı orda yaptım ve aşırı korkum vardı hepsi boşunaymış şuan başka ildeyim istanbulda olsam yine tercihim shahla hoca olurdu🥰
EdSusam Ezgialminaysima cok teşkr ederm cevap yazdgnz içn. ya ben karına bastırma işlemini merak ediyorum cnkü bunu her hastane farklı yapıyor. Ben ilk baska hastanede oldm sezeryan yumusak bir sekılde karnıma masaj yaptılar ben giç anlamadm ama kimş diyor canımdan can gitti. Siz hatırlıyor msnz karnınıza nası bastırdlar
EdSusam Skdinc ilgiden yana ben kımden duusam aşırı memnun. Ben aslında sezeryankarını merak ediyorum karına cok bastırıyolar mı nabıolar. Bi ay önce uzaktan tanıdıgım biri yaptı doğum cok ilgili hastane odaya biri giriyor biri çıkıyor diye anlatıyormş
Skdinc EdSusam İnşallah güzel geçer sürecimiz yaaa bende hep iyi duydum hastaneyi… Bastırmazlar umarım karnımıza ama bastırırlarsa da kötü birşey değil ki… İçerideki pislik çıksın diye yapıyorlar.
Ezgialminaysima EdSusam sezeryandan çıkar çıkmaz odaya geldiğimde yapıldı zaten narkozun etkisi vardı dayanılmıycak bi ağrı hissetmedim ilk ayağa kalkıştada hiç zorlanmadım 2.gün dikişi acısı bile azalmıştı
EdSusam Ezgialminaysima ben ilk doğumum cok ağrılı geçti korkuyorum cok cocugu bile gözüm acıdan görmedi🙁 smdi hemen toplanmk istiyorum bi oğlum daha var.