Sultanzumra Ya bişey sorcam genital bolgem iki farklı renk oldu içi beyaz dışı siyah mantar oldu sanırım ama bildiğin sedef has gibi duruyor gündüz bişey yok gece acayip kaşınıyor ne yapabilirim
Cherry95 Sultanzumra pazartesi doğum varsa bence acilinden yarın doktora bir görünün derim. Burada bazı anneler ölçülü sirke suyu ve normal su ile yıkadıklarını iyi geldiğini söylemişti ama yine de doktora danışmak lazım
Sultanzumra suscarparimm sen ne kadar itici bir insansın ya ben acaba aynı şeyi yaşayan var mı diye soruyorum sen hayırdır yani
Adacan 30 yıllık sedef hastasiyim hiç o bölgelerde karşılaşmadım kendileriyle 😁 Mantar olmuş olabilirsin buda enfeksiyon demek doğumun bugun dahil olsa hemen görün doktoruna muhtemelen fitil verecektir
Sultanzumra Adacan fitil verdi canim kremde verdi ben aynı durumda olan varmı diye merak ettim ve ilk defa öle gördüğüm için şokladim acikcasi
Adacan Sultanzumra Mantardir canım bende hiç yaşamamıştım gebelikte yaşıyorum fitil kullanıyorum fitil hemen rahatlatıyor ama merak etme çok surmuyor
Sultanzumra suscarparimm ben senin millete yaptığın yorumlarida görüyorum çok aşagalik bir insansın ki sana insanda denmez bildiğin hayvansin insanları daha çok strese sokuyorsun