Arkadaşlar insan inanamıyor bu bi mucize okadar güzel ki 🥰 öncelikte 38+2 de doktora geldim kontrole nst ye bağladılar asla sancı çıkmadı sonra doktor vajinal muayene yapacaktı elini sokmasıyla su geldi ve hiç acımadı zaten suyum gelicekmiş doktorla hiç bi bağlantısı yok . Sonra hastaneye yatışım yapıldı 1 cm açılmam oldu acı hissediyorum ama nst hala sancı göstermiyor çok sinirliyim şu nst ye 😅 sonra yürüyüş yapmaya başladım 2 saat kadar dolaştım dolaştım acı eşliğim çok düşük olmasına rağmen 4 cm e kadar dayandık sonra rica edip epidurel olmak istiyorum dedim ve oldum sonra hiç acı hissetmemeye başladım hatta bi saniye uyumuşum ayakta çok yorulmuştum 😅 sonra sancım olmasına rağmen hissetmemeye başladım birden 10 cm açılmam oldu ama doğru ıkınamadığım için ufak kesik atıldı bi gram hissetmedim dikerken bebeğim kucağımdaydı ona bakmaktan gözümü alamadım şimdi hastanedeyiz sabaha çıkıcaz inşallah bu bir mucize benim gibi herşeyi yapamayan biri doğurduysa herkes doğurur gerçekten ıkınamadım ya sezeryan olurum boşver diye rahat takıldım darısı sizin başınıza şimdi sadece çok hafif acıyor ama hiç ağrı kesici yaptırmadım şimdiye kadar ona rağmen çok çok az yürüyorum tuvelete gidiyorum sıfır acı şükürler olsun ki 🥰🥰🤍🤍