Fatma-onal Dilekbudak kayısı kompostosu su ve hareket bir de klozete otur idrarını yaptıktan sonra biraz bekle öylede çıkıyor bende sabah sezeryan oldum bunları yaptım tüm gece
Cansu1- Semaa12 ben iki gün çıkaramadım 2 tane lavman a rağmen. En son kayısı kompostosu içe içe bi de probiyotik yoğurtlar. Bunların ardından bi de ağrı kesici al. Çünkü ağrı ile gaz sancısını ayırt edemediğimizden gaz çıkaramıyoruz
Dilekbudak Burcu-2634 şükür geçti kendimi sıcak tutmak lazımmış terlemek lazımmış bide gaz çıktı tmm dir
Dilekbudak Pelinakcn çok sakin ol ağrı eksici yapiliyo hep zaten çikolata kahve ye iç bol yürü hiç ama kesinlikle kalın giyin terle
Burcu-2634 Dilekbudak çok sevindim valla gaz sorunu çok zor hamilelikte bile çok çektim ilaç kullanana kadar inşallah benim de sezeryanda fazla sıkıntı olmadan hallederim o işi 🤭
Nurdayan Bende normalden sezeryanla döndüm perşembe sezeryan olcam Allahtan bisi olmazsa ama korkularım var acaba uyusurmuyum vurulan iğne agritiyo mu dikiş ne zaman iyileşiyor vs. Falan 🤕