busrademirtas025 Kızlar Gün içinde bişey yokta gece yatarken midemden yukarı boğazıma kadar öyle bi sıkışıyor ki böyle sanki içerden zehir akıyor. Uykular da haram oldu bi tavsiyeniz var mı ne yapsam da geçse….
Fatmanurtok busrademirtas025 Şuan resmen midem boğazım kavruluyor uyuyamıyorum aynı şeyleri yaşıyorum doğuma son 2 günüm 🥺
AslanBebeginAnnesi busrademirtas025 saat 02.35 ve az önce ağzıma gelen ekşimsi o tatla uyandım 😔 maden suyu içiyorum canım maden suyu iyi geliyor diye okumuştum
Aselinannesi3 gurbetcianne97 Bende de oluyor ve bir türlü süte alıştıramadım kendimi her yönden iyi gelecek biliyorum ama süte pek yanaşamıyorum😑
Hilalnur12 Kızlar bende aynı durumdan dolayı şuan ayaktayım uykusuzluktan ölüyorum ama mide yanmasından da uyuyamıyorum Allah hepimize kolaylık versin.Ben sütün pek faydasını göremedim ama yeşil mercimeği denicem inşallah 😊
busrademirtas025 Hilalnur12 bende bu gece taş çatlasın 1 buçuk saat uyumuşumdur. Şimdi gene uyumak istiyorum ama midem izin vermiyor '😕😕
Tasbebek busrademirtas025 gece sabaha karşı saat 5ten selamlar yarım saat önce uyandım yanmadan ne yapacağımı şaşırdım 30 hafta 😔