Tubisinbebisi Merhabalar ben ilk aylarda balık yapı içerikli bir multivitamin kullanıyordum sonrasında mide bulantısı yaptığı için bırakmıştım . Tekrar başlamak istemek istedim fakat bir doktor gerek olmadığı söyledi . Sadece Kan ilacı verdi bir de sağlık ocağı Decavit verdi . Suan 20 haftalık oldum sizce kullanmalı mıyım ? Sizin doktorların hangi vitaminleri verdi ?
_almirasmom Tubisinbebisi 12. Haftaya kadar gyno ferro demır ılacı folık asıt kan sulandırıcı ıgne aldım bıraktım bıttıler sımdı sadecd multıvıtamın alıyorum cok zengın ıceriklı doguma kadar ıccem
isimsizzz Tubisinbebisi Balık yağı beni de kusturdu ,doktora söyledim ,o zmn haftada bir iç en azından dedi 🙄
Seraykaraca Tubisinbebisi Ben ocean mummy, gyno Ferro sanol (demir ilacı), magnezyum diasporal granül saşe, venatura d vitamini kullanıyorum haftam 27+3, 20. haftadan önce başlamıştım uzun zamandır kullanıyorum bu vitaminleri ☺️
Aybukedg Tubisinbebisi evet özele gidiyorum. Wellcare magnezyum+b6 kullanıyorum. Sitrat bisglisinat malat formlarını içeriyo. Ocean mummy kullanabilirsiniz bence. Doktor omega3 önericekti ben ocean mummy kullanmak istiyorum deyince o da tabii ki dedi. Emzirme dönemi bitene kadar kullanıcam. Kabızlık sorunu yaşıyorum dediğimde magnezyumu önerdi ve cidden çok rahatladım. Magnezyum ve ocean mummy yi 2-3 aydır kullanıyorum. Demirim son tahlilimde düşünce feramat adlı demir hapına başladık. Et yemediğim için wellcare b12 de kullanıyorum. Doktorunuz önermiyosa siz ben bunları bunları kullanabilir miyim diye sorun bence. Gebeliğiniz normal seyrinde ilerliyosa da kullanmanız da ne gibi bi sakınca olabilir bilemiyorum ama yine de danışmakta fayda var.
Tubisinbebisi Seraykaraca doktor bana hic böyle şeyler söylemedi . Kendim başlasam bunlara bir sakıncası olur mu acaba 😌
gmzzmg Ben möllers balık yağı, regenesis max, ocean d vitamini, kalsiyum-magnezyum için osteo formula ve feremat demir kullanıyorum. İkiz hamileyim ve kan değerlerim hep çok iyi geliyor bunlar sayesinde
Seraykaraca Tubisinbebisi yani şöyle soyliyim ocean mummy çok faydalı içerisinde bir sürü vitamin var ve ben çok memnunum hatta bu vitamine gebelik öncesi başlamıştım gün aşırı içiyordum planlı bir gebelik olduğu için 😊 kullanılır diye düşünüyorum neticede bende gebeyim ve kullanıyorum ama tabi kan değerlerimiz aynı olmayabilir veya sizin için gerek olmayabilir yanlış yönlendirme yapmak istemem 😇
ErdoganGamze Tubisinbebisi Elenetal 2 kullanıyorum. Hem decavitin içerdiği bütün vitaminler var, hemde ek olarak balık yağı var. Kokusunu seviyorum. Herhangi bir bulantı veya tiksinme yapmadı. 15 gündür kullanıyorum. 36 haftalığım bebeğim kilo alsın diye almıştım