Melekg Ozlmbyhn devlet hastanesine gidince onlar hazırlanacak evraklar listesi veriyorlar canım hepsini e devletten çıkartabiliyorsun sonra hastaneye veriyorsun onlar raporu hazırlıyor basit bişey
Ozlmbyhn Melekg devlette yaptirmam icin kadin dogumami gideym orasimi yonlendirecek yyada direk tup bebek merkezinemi basvuruluyo
AsyAyse Ozlmbyhn canım devlette kadın intertilitesi bölümü var oraya randevu alıyorsun zaten doktor yönlendirir sonrasını. Ben özelde yaptırdım hastane çıkardı aynı gün raporu
Ozlmbyhn AsyAyse aldım randevuyu canm simdi gittigimde ne diyeyim doktora tup bebek yaptirmak istiyorummu diyeyim
AsyAyse Ozlmbyhn süreci anlatırsın canım yaşadıklarını. Ona göre yol alırsınız devlette hemen öyle tüp bebek yapılmıyor aşılama falan deniyorlar önce diye biliyorum ama seni de yanıltmayayım. Hayırlısı olsun hakkında inşallahhhhh
EsrSvm Raflesya Benim özel de raporlu ilaçlarla beraber şuana kadar 20.000 tuttu canım.Henüz transfer olmadım + 5000 de kalan embryo olursa dondurma ücreti vereceğiz.Bunlar indirimli ve eski fiyat aynı hastane Eylül’de sadece tüp bebek ücretini 22.000 e çıkardı 🤦🏻♀️
Eylul10 Raflesya medova da ilaçlar hariç 11bine yaptırmıştım geçen Eylül ayında başlamıştık şimdi fiyatları bilmiyorum
Allahvargamyok Ozlmbyhn embriyo başına almıyorlar canım kactane embriyon olursa olsun 5 bin tl toplu olarak yani bide bizim gittiğimiz merkezde fiyatlar bi tık uçuk maalesef
Ozlmbyhn Allahvargamyok gorumcemd3 10 tane emriosunu 4 senedir dondurttu senelik 500 odediler ondan dedim canm bursada ozel bir tup bebek merkezinde
Busra40 İstanbul Kozyatağı Acibadem Hastanesi’nde yaptırdık. 47.000 civarı tuttu. İlk transfer de olumlu sonuc aldık. Standart bir tedavi uygulandı ek olarak sadece mikroçip yöntemini kullandı doktor.
Allahvargamyok Ozlmbyhn anladım canım çok uygunmuş ama dediğim gibi bizim gittiğimiz merkez diğerlerine göre biraz uçuk fiyatlı maalesef :)
Fadimehlt7 Raflesya Bize Kolan hastanesinde tutmama durumunda ikinci deneme de ilk ödemenin yarısı kadar bir fiyat alınacağı söylendi
Trabzonliveasabi İstanbul tüp bebek merkezinde 2020 nin sonunda yaptırdık o zaman 20 bin tuttu her şey içinde. Demekki şuan 2 katı. Doktorum emre kararekelioğlu 🫶🏻 Fiyat konusunda epey yardımcı oluyor ilaçları depodan getirtmişti daha uygun oluyor
Ceyda76 İstanbul’da Acıbadem maslakta yaptırıyorum 52 bını buldu ılaclar da dahıl .23 eylulde transfer olacagım .Bazı ekstralarda yapılacak ondan bıraz pahalı oldu