En son 1 eylul de kontrol e gittim herşey yolunda dı. Gece 2 defa açık pembe akıntı geldi, sabah 6.40 da ıslandığımı hissettim ayağa kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu yeşilimsi akıntı geldi. Hastane de 2 saat uzaklık ta hemen yola çıktık o arada sancılarım da basladı, hemen nts çekildi alttan muayne edildi ebe bebek kakasını yapmış dedi hemen doktor a yönlendirdi ler doktor ultrason da baktı kakadan bebeği doğru duzgun görmediği ni soyledi o arada suyumda baya gelmiş ti, nırmal doğum olacak tı asla sezeryan istemiyor dum, doktor hemen sezeryan olmam gerektiği ni soyledi bebeğin durumu tehlike de 1 saat ya şansı var ya yok dedi, mecburen kabul ettim. Ameliyathane de 2 dk içinde bebeği çıkardı herşey e şahit oldum. 12.30 da çıktım ameliyat tan. Çok aşırı ağrım var zar zor 2 tur yürüyüş yaptım. Bebeğim sürekli ağlıyor sütüm yok sanırım yada henuz tam çekmediği için akmıyor, memeyi çektiğin de süt akmasa bile tatmin oluyor. Bıraktığım an ağlıyor. Yine de onu görünce çektiğim acıları unutabiliyor umm. Dunyalar tatlısı bir kızım oldu Allah isteyen herkes e nasip etsin. Allah tum annelerin yardımcısı olsun insallah…