minikmucizemmmmmmm Yeliz19 inşallah canım gece 15 dkya düştü sancılarım sabah gittim 1cm açılma var denildi evdeyim bekliyorum bakalım
Yeliz19 Aselimisra işin garip tarafı da o doktor bebek kanala yerleşmiş diyor ama bebek hala yukarıda bende anlamadım
umraanbrs Emsl_kn kıyamam ya ne diyeyim ki saçlı olur diyorlar ama benim ki öyle abartı bi saçıda yoktu😉
Pikachuuubaybi Emsl_kn gaviskon şurup yada talcit çiğneme tablet kesiyor mide yanmasını yoksa benimki de dayanilcak gibi değil bazen geceleri mide yanmasiyla uyanıyorum resmen yemek borumda yangın var diye bağırasım geliyor tablet çiğneyince geçiyor
Emsl_kn Pikachuuubaybi Almanya da yaşıyorum burada o ilaçlar var mı bilmiyorum. Yarın doktor kontrolüm var ondan isteyeceğim ilaç.
353877 Emsl_kn 37+3 ama mide yanması hayatımı maffetti. Hiç birşey iyi gelmiyor yaşayan bilir vala mide çok zor
Yeliz19 353877 sanırım öyleymiş ama ben pek inanmıyorum çünkü komşumun bebeği kızdı 41 haftada doğdu ☺️
Pikachuuubaybi Emsl_kn aynı içerikte ilaçlar vardır illaki mutlaka bol su için hafif de olsa yanmayı azaltiyor
Aselimisra Yeliz19 Özelde öyle dedi bende devlete gittim ki bende çok araştırdım sordum doktorda zaten sancı anında bile inebilir dedi o yüzden pek umursamadım. Risk olmadığı sürece bekliycez