1yenianne Yeliz19 bende 35 haftalık hamileyim..Bugün gebelik koleztası teşhisi koydular morelim bozuk ne oldugunuda bilmiyorum
oykubrakpnar 1yenianne bu konu hakkında sayfama bakabilirsiniz aynı tanı banada kondu cuma dogumum var
Dilek1001 38+2 geçmiyor her gece Allahim bu gece dogurayim diye dua ediyorum her sabah da bugün dogurayim diye uykular haram zaten sürekli acıkmak karnın sertleşmesj çok yoruldum en önemlisi kavuşmak istiyorum kucağımda olsun istiyorum kızımı…
Emsl_kn 38+1 im bıktım mide yanmasından ne yapsam geçmiyor. Sırf bu yüzden bir an önce doğsun istiyorum. Ne süt ne sol tarafa yatmak ne de yastık hiç bir şey fayda etmiyor.
umraanbrs Emsl_kn bende 45 gğn önce doğum yaptım dayanılmazdı mide yanmam bana doktorum bol su iç dedi ve ben çok salatalık yedim ay çok özlemişim burayı doğurunca gerek kalmıyor ya 🥹 fırsat buldukça girip okuyorum
Yeliz19 Emsl_kn ben o konuda biraz rahatladım bebiş aşağı indi şimdi sanırım o yüzden darısı size inşallah 🙏🏻
Eliferimm Emsl_kn Mide yanmanız için sabahları aç karna nexium içebilirsiniz. Benim doktorum önerdi ve çok rahat ediyorum 3 gün gidiyor etkisi yoksa dayanılcak gibi değil
Emsl_kn umraanbrs su salatalık beyaz leblebi hepsini denedim en fazla beş dakika rahatlatıyor sonra yine aynı.
umraanbrs Emsl_kn kıyamam ya ne diyeyim ki saçlı olur diyorlar ama benim ki öyle abartı bi saçıda yoktu😉
Pikachuuubaybi Emsl_kn gaviskon şurup yada talcit çiğneme tablet kesiyor mide yanmasını yoksa benimki de dayanilcak gibi değil bazen geceleri mide yanmasiyla uyanıyorum resmen yemek borumda yangın var diye bağırasım geliyor tablet çiğneyince geçiyor
minikmucizemmmmmmm Yeliz19 kızım olcak Allah’ın izniyle 🌸 20 dk da bir gelen bel ağrılarım var adet sancısı gibi kasik ağrılarım sanırım geliyor
Nurcantas65 39+3 üm demin 15kat merdiven indim,çıktım,sıcak suya girdim şuan da hurma yiyorum 😂😂. Aşırı kasılmam var ama sancı yok bekliyorum
Yeliz19 Nurcantas65 rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah benimde kasılmalarım var ama sancı yok 😂 artık biran önce gelsin istiyorum
birmeleginannesiiii Nurcantas65 ya ben de 37 Artı 6yım canım a kasılma ve sancıyı nasıl ayırt ediyosun yani kasılmadan kastın ne biraz anlatır mısın
Nurcantas65 Aysef27 doktor gecen suyun azalmış,sızdı mı dedi ben farketmedim ama gelmişte olabilir hafif,nişan malesef gelmedi