Bs3lif15 Merhaba arkadaşlar 23 haftalık hamileyim . Yaklaşık bir aydır ayağa kalkarken sağ bacağımda ,üst yan baldırımda iğne batıyormuş gibi bir şey oluyor ve çok aşırı bir acı çekiyorum. Doktor randevuma da var henüz . Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Annesininportakali53 Bs3lif15 sebebi magnezyum eksikliği randevunuzda doktorunuza belirtin magnezyum ilaci verecektir o sure zarfinca günde bir tane maden suyu için iyi gelecektir
Taricat Bs3lif15 bende 23 haftaligim sadece bende oluyor sanıyordum . Kalça kemiğimden bacağıma doğru çok fena bir sancı giriyor ayağa kalkarken otururken çok felaket birşey 🥺 demek ki çoğu gebede olan birşey mis
Snmdlbr Bende de aynı sıkıntı var kalçamdan Bi başlıyor komple bacağım oturup kalkmakta çok zorlanıyorum bazen resmen kitleniyorum kalıyorum aşırı derecede canım acıyor randevum yarın sorucam doktora ama 1 haftadır çok çekiyorum
Annesininportakali53 Snmdlbr magnezyum eksikliğinden kaynakli doktorunuza bildirin magnezyum ilaci verecektir o süre zarfında günde bir tane maden suyu icmenizi oneririm ve pek ayağa kalmayın dinlenin yürümenin faydası olmayacak daha çok bebeği ve kendinizi yorarsiniz o agriyla
melegimmm_ Snmdlbr merhaba şuan nasıl oldunuz geçti mi bende de olmaya başladı birkaç gündür 36+1 deyim doğumum mu yakın diye düşünüyorum sürekli bu yüzden
Annesininportakali53 Taricat magnezyum eksikliği canım doktoruna bildir magnezyum ilaci takviyesi verir o süre zarfinca maden suyu icebilirsin gunde bir tane
Taricat Annesininportakali53 çok teşekkür ederim kuzum 🤲🏻 bende kicim kırıldı sanıyordum 😂😂😂😂🤣🤣🤣 hemen söyleyeyim de yazsın bari
Annesininportakali53 Taricat 🤣🤣🤣 yok canım çok normal bende 28 haftalik hamileyim başıma geldi o haftalarda sakat gibiydim kalcamdan bacağıma vuruyordu resmen dönemiyor yuruyemiyordum magnezyumu bir kullandım kullandığım ikinci gün kendime geldim valla ihmal etme 🥰
Taricat Annesininportakali53 ayy çok sevindim buna kurtulucam desene 🤣🤣 bugün ilk iş maden suyu alayım sonra doktoruma yazayım gidince yaziversin magnezyum 😍😂
Annesininportakali53 Taricat kesinlikle maden suyunu günlük hayattada hep tuketebilirsin sadece suanlik değil ben başından beri içiyorum hatta doktorum su zamana kadar agrisiz geldin valla bravo diyor magnezyumu da iki tane içtim sonra kestim maden suyuyla düzeldi ağrıyı sızıyı azaltıyor magnezyum var içinde yoksa daha cok belimiz sırtımız bacagimiz kıçımız agirir 😅🥰
Bs3lif15 Annesininportakali53 magnezyum kullanıyorum aslında ama yeterli gelmiyor olabilir maden suyu da içeyim günlük çok teşekkür ederim 🙏
Taricat Annesininportakali53 haha doğru diyorsun vallahi 😂😂bundan sonra bende içerim bol bol . Çok teşekkür ederim canım ♥️🤲🏻
Annesininportakali53 Bs3lif15 o zaman ilaci degistirtin başka magnezyum versin Bi tık yüksek doz dediğin gibi yeterli gelmiyordur