Demet90 Teşekkür ederimmrabbim hepimizi hayırlısıyla sağlıkla kavuşturaun bu meleklere nerdeeeee 37 haftalık 2.50 kilo ☺️İşallah kilo alır
KadriyeDerin Esraumit aynen gelişiyor demek ki aman sağlıcakla inşallah başka bir isteğimiz yok şükür bugünümüzede
KadriyeDerin [bilinmeyen] kıpırtısı yeter büyüklerinde herhalde dediğiniz gibi basarım çığlığı Allahım o günleride göstersin 🙏❤️
bollysena KadriyeDerin 37 haftaligiz bugun, ben her yemek yedikten sonra, yemedigim zamanlarda bile günde kac kere hickiriyor bilmiyorum kurban olurum ona bide hickirirken rahat da durmuyor mucadele ediyor kipir kipir kurban olurum onlara 😍😍💕💕🙊🙊
KadriyeDerin bollysena dimi ayaklar bir yandan hıçkırıkla vuran kafası bi yandan yavrucaklarım benim Allah sağlıcakla almak nasip etsin kucağımıza ❤️
gul35 Hıçkırık tuttuğuna üzülen bi benim galiba🤭 normalde beni hıçkırık tutunca hele bide hemen geçmeyeni çok sinirlenirim hal böyle olunca bebişe çok üzülüyorum ne gıcık bi durum yaşıyor yavrum diye 😂 32+6 yız bayadır hissediyorum daha önce okumuştum biliyordum yani kesinsitiz pıtpıt atışların hıçkırık olduğunu 😁