Nurgul_nurgul Arzuayaz bizimde son 14 ama bu gece içimi bi korku kapladı ağlıycam nerdeyse doğum korkusu sardı üstelik ilk doğumumda değil 😞
Arzuayaz Nurgul_nurgul Gün yaklastikca bende korkuyorm ama bi andan da kavuşmak istiyorum korkmayn allah yardimcimz olsun 😇 saglicakla gelsn inşallah 🥰
Arzuayaz alpersmom Evet son gunler gecmek bilmiyor . Karnimda cok toplanıyor ve cok hareketli kasilmalarim ve pelvis agrilarim oluyor nst ye girdim 37 de sanci vs. Cikmadi nst de hep uyuyor yaramaz hareket etmiyo 😇
Nurgul_nurgul Arzuayaz aminnnn inşallah🥰valla bugüne kadar çok bi korkum yoktu bu gece birden bişey oldu doğurcam heralde akşama sabaha😂
Pelinakcn Arzuayaz uygulamaya göre son 17 ama sezaryen olucam zorunlu. Önce 9 una demişti doktorum ama bugün 8 i Perşembe ye çekti, değişik duygular içerisindeyim bir yandan korku bir yandan kavuşma isteği 🥹
Arzuayaz Pelinakcn sağlıcakla gelsin korkmayin kokusunu icine cektiginzde bütün duygu durumlari değişiyor rabbim hayrlisiyla kucaginza alirsnz inşallah saglicakla gelsin 😇🥰
Arzuayaz Nurgul_nurgul ilk hamileligimde bende oyle hissetmistm ben bugun dogururm demistim onun gecesi nisanim gelmisti ve kendi dogum günümde kucağıma almistm oğlumu annem olurda normal dogumla nasil böyle denk gelir demislerdi😄😄