Dilek-K0 Oyamelis saygı hastanesine gidiyorum canım sultanbeyli de normal 4.750 sezeryan da 5.500 civarıydı İsteğe bağlı sezeryan da 6.000 geçiyordu
Eldgrn Oyamelis Gültepe avicenna Hastanesi gidiyorum muayene 220 TL normal doğum 4550 sezeryan da bin TL daha fazlası olmalı yani 5500 gibi
ikimelekannesii_ Oyamelis Benim doktorumun Halkalı meydan evlerinde muayenehanesi var oraya gidiyorum hastane olarakta Acıbadem atakent hastanesinde doğum yapacağım benim ikinci sezeryan fiyatı geçen ay 14.500 dü doğumum aralıkta o zamana kadar ne olur bilemem 🌸
Aleynaceyhannnn Hisar çamlıca hastanesine gidiyorum. Normal doğum için 4.500 zorunlu sezaryen için 5000 fiyat verdiler. İsteğe bağlı sezaryen için de 11000 denildi.
Sibellkocc fatmaa37demi5 Evet bende afiyete gidiyorum kısmetse doğumu orda yapıcam şuan çok memnunum tavsiye ederim gitmeyi düşünenlere
Gulce12 Eldgrn kartal avicenna gidiyorum normalde sezeryande 6.500 sizinki niye uygun acaba isteğe bağlı da 8 bin
zeynepaylaipek Sibellkocc hangi doktora gidiyorsunuz acaba. Ultrasonlari falan çok eskiymis diye duydum
Eldgrn Gulce12 canım fark var hastaneler arası onu farkettim ama tabi yeni zam gelmediyse en son fiyatlar bunlardi burda
Ozlem3302 Doğum çok pahalı Allah yardımcımız plsun . Bende İstanbul Sultangazi Haseki eğitim ve araştırma hastanesinde doğum yapacağım 🤗
DilanK Çamlıca erdem hastanesi muayene 240-315 Normal doğum 3000 Sezeryan 3600 Çamlıca medipol hastanesi muayene 300 Normal 4500 Sezeryan 5900
Ballisi533 Oyamelis ataşehir avicanne gıdıyorum muane eski hasta oldugun ıcın 350 dogumda suan ıcın 7500 ama bana ekstra ındırım olucak mıhtemelen yıne
Sibellkocc zeynepaylaipek Lale hanıma gidiyorum bence gayet iyi yani ben memnunum denemekten zarar gelmez gidip gör bence çok tatlı bi kadın 🥰