Merhaba kızlar ☺️ Çok şükür Elvin Bademe kavuştum. Biraz geç oldu 2 aylık olacağız anca vakit bulabildim. Bizim hikayemiz 35. Haftada suyumuzun azalmasıyla başladı ve iki günde bir sıkı takibe alındım. Doktorum 37.haftaya kadar gelmemizi istedi. Elvin hanımla 13 temmuz 37+0 da doktor kontrolümüze gittik sabah 8 de ve doktorumuz suyumuzun bir öncekinden azaldığını doğumu başlatmamız gerektiğini söyledi 🥰 tabi babasıyla ben çok heyecanlandık normal doğum için suni sancı verildi sabah 9 dan akşam 16:30 kadar sancı verildi. Sancılarım 130 arası gidip geliyordu ama hissetmiyordum. O saate kadar sadece 2 cm açıklık oldu. Doktorum daha bekleyemeyeceğimizi söyledi ve sezeryana alındım. Ameliyat masasında spinal sezeryan olmaya karar verdim. 16:50 de ameliyathanedeydim 17:00 da kızımın sesini duydum hemen yanağıma getirdiler. Kokladım 🙏🏻❤️ Allahım o nasıl bir koku nasıl bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️ 3-4 dakika öyle kaldık sonra götürdüler bebeğimi benide odaya çıkarttılar. Öyle mutluyum ki çünkü kızıma kavuşmuştum. 8.5 aylık serüvenin sonunda hayaliyle yanıp tutuştuğum ❤️Ve Odaya geldiğimde herkesin suratı asıktı anladım ters giden bişeyin olduğunu, doktorum geldi ve bana bebeğimin solunum skıntısı olduğunu söyledi. O an sersem gibi oldum kendi kendime diyorum ama ben onu gördüm kokladım sevdim diye. Akşam saat 21:00 da yoğun bakıma yanına gittim. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Gözyaşlarıma hakim olamadım. Ertesi gün çok şükür solunum sıkıntısını atlatmıştık. Ama bu seferde enfenksiyon kaptığını öğrendik. Ve tekrar yıkıldım. 2 günün sonunda evime kızım olmadan gittim. Eşimle beraber ağlayarak çıktık hastaneden diğer bebeklerini almış anne babaları görünce. 10 günlük yogunbakım serüvenimiz zorlu geçsede 10 gün boyunca yavruma evde süt sağıp götürdüm öğlen 16:00 da yoğun bakımda emziriyordum sonra akşam 22:00 da gelip emzirmemi söylediler. Bebeğim anne sütüyle toparlanmaya başlamıştı. Son gün Yoğunbakımın kapısında o 5 dakika bize hiç geçmek bilmedi ve sonunda kızımızı getirdiler. 🙏🏻 Kavuştuk teyzeleri şimdide 2 aylık olacağız ❤️🌸Allahım herkese hayırlı doğumlar nasip etsin. Benim doğum hikayemde böyle sonuçlandı ☺️