Tubacfc Merhaba kızlar 18+3 haftadayım miniğimin hareketlerini hissetmek için elim karnımdayım hep ama hissedemiyorum normalmi siz kaçıncı haftada hissettiniz ???
Duygu07 Tubacfc artık bundan sonra hissedersin canım ben de 20. Haftamdayım iki haftadır hissediyorum.
Olgu Tubacfc daha erken canım biraz daha bekle endişe etme :)) 2. Gebeliklerde bu haftalarda hissediyormuş kadınlar genelde ilk gebelikte 20 li haftaları buluyor.
Agg0207 18-19. Haftalarda hiçbişey hissetmiyodm ben canım doktorda zaten Söylemişti bana 21. Haftada hissettim ben 22. Haftada hissedenlerde var
Ozlemdmrkn Bende 18+3 günlük hamileyim :)) ben attığını hissediyorum ama sadece dün gece içimde gezdiğini ilk defa hissettim
Tubacfc Ozlemdmrkn ya aynıyız bende bugün böyle farklı bişi hissettim kasığımda ama bebekmi anlayamıyorumki heycanla bekliyom ☺️ Merak ediyom cinsiyeti ne sizin ?
Ozlemdmrkn Hmm erkekler erken kızlar harekete biraz daha geç başlıyor deniliyo Ah bunu bide bize anlatsalar 🤗
Tubacfc Ozlemdmrkn valla bilmiyorumda bi an önce kendini hissettirsin istiyom 3 ayım mide bulantısı ile geçti hamilemiyim anlamadım bile şimdi anlamak istiyorum sabırsızlanıyorum 😂