Furkanesra06 Biliyorum burayla hiç bir alakası yok konunun ama uzun zamandır evde yapabilmek için paketleme işi arıyorum Ankara Keçiören de oturuyorum bildiğiniz güvenilir paketleme işi veren yerler var mı arkadaşlar ihtiyacım var
nilsmomy Furkanesra06 benim annem böyle bir işe heveslenip dolandırıldı😂 emin olmadan girişmeyin aman diyeyim
Sefanur050820 Furkanesra06 lcw ve koton eve ek iş gönderiyorlarmış oralara gidip başvuru yapın isterseniz
Saribezlikadin Furkanesra06 evde paketleme işleri çok kokuyo plastik olsun yapıştırıcı olsun çocuğunuz varsa yapmayin derim bende düşündüm de oğlum icin almadim
tugbadipi Furkanesra06 instagram dan Facebook’tan yada internet üzerinden böyle ilanlara sakın inanmayın . Bak karakolda polisim 1 haftada sırf böyle gelip dolandırılanın haddi hesabı yok. Dikkat edin
nilsmomy suscarparimm sgdhdjdnd engellemişler birde kıyamam anneme evime haram lokma sokmam demiş annemde inanmış dhdjdjdd
Saribezlikadin Furkanesra06 siz bilirsiniz tabi bizim burda da balon paketleme isi var da çok kokuyomus diye alamıyorum boş yerimde var da oğlum tek durmaz illaki o odaya gelir
Sefanur050820 Furkanesra06 galiba öyleymiş ztn yeni çıkmış böyle birşey internetten de bakarsanız orda numara veriyordu
Asyadora Paktleme yokta boncuk veren var. Elbıselere boncuk dikiyosn. Istersen numarasını verıyım ozelden yaz. Sanırım kecıorende ama saglam bı abla bn tanıyrm kndısını.
Furkanesra06 Asyadora o tarz bi yer bende bulmuştum ama gelinlik tarzı şeylere dikilecek demişti bende onu beceremem diye kabul etmemiştim. Dediğiniz kişi de mi öyle gelinlik abiye tarzı şeylere boncuk veriyor yoksa normal kıyafette öi var acaba
ikikedi-birbebek Furkanesra06 Burda işkur üzerinden başvurusu yapılıyor belki sizde iskurdn başvuru yapabilirsiniz 🌼