simqe35 Merhaba arkadaşlar, İzmir’de özel hastaneye gidenler var mı? Doğum ücretleri ne kadar? Asgari ücretle çalışanız kontrollere Ege’ye gidiyoruz ama doğum sezeryan istediğim için özel hastaneleri araştırmaya başladım. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Dln_elmas simqe35 cnm ben Bayraklı’da Medicana ya gidiyorum özel sigortam var 10 bin TL ödedik doğum muayene içinde ama kan tahlili olsun ayrıntılı ikili üçlü taramalar ayrı ücret aliniyo doktorumdan çok memnunum İlkay hanım🌼
Duruyzc simqe35 özel su hastanesi 6000tl , bu arada neden sezeryan istiyorsunuz acaba? Sasırıyorum kusura bakmayın.
glznrsl simqe35 izmirin neresinde oturuyorsunuz bilmiyorum ama. Torbalıda medifemaya gidiyorum. Doç.dr. Emrah Beyan’a Önceden su hastanesindeydi yeni buraya geçti. Güler yüzli bilgili ve çok ilgili. Sorduğun soruya ayrıntılı cevap veriyor. Ultrasonda herşeyini incelyip gösteriyor anlatıyor. Gece gündüz yazdığınızda cevap veriyor. Muane ücreti 350 lira doçent olduğu için ama maddi imkanınız ve konumuz el veriyorsa size şiddetle tavsiye ediyorum. Doğğum ücreti konusunda bişey diyemem 32 haftadan önce doğum ücreti garantisi vermiyor hastane. Şuanlık 8500 dü.
simqe35 Dln_elmas teşekkür ederim bilgi verdiğin için 🌸 bende araştırmaya başladım inşallah güzel bir doktora denk gelirim
anneadayicom Dln_elmas ben de ilkay hanımın hastasıyım da doğum için neden ücret ödediniz onu anlamadım
Gulsenbck tugbadipi bende oraya gidiyorum gerçekten çok iyi bir doktor konuşması olsun anlatışı olsun insanın içini rahatlatıyor
Merveevrim Yaycocugu Tınaztepe bayraklı Galen 10000 TL ilk muayenesi ve testleri ücretsiz dediler canım 2 ayimiz kaldı yeni artıs olduğu için artmaz dediler
Yasolinnn Yaycocugu şuanda 8500 sanırım ama takipli hastaysan yani zamlanmadan önce geldiysen eski fiyat 7000. Sezaryen normal aynı fiyatı
simqe35 Duruyzc kuzenim orada doğum yaptı 2 yıl önce çok memnun kalmadı hastaneden o yüzden düşünmüyoruz orayı şimdilik. Yakın zamanda midemden operasyon geçirdiğim için doktorum da sezeryanın daha iyi olacağını düşünüyor bu nedenle sezeryan düşünüyorum. Devlet hastaneleri normale zorlandıkları için daha çok son zamana bırakmak istemiyorum. Hem devlette, hem özelden fikir almak istiyorum
Polenbyrktr Duruyzc Bende sezaryen istiyorum herkes normal doğum yapmak zorunda değil lütfen böyle algıları normal dışı göstermeyelim iyi akşamlar ☺️
Dln_elmas anneadayicom Doğum için ücret ödemedim..özel sigorta yaprken 10 bin TL yatırdık ve bunu sadece Medicana karşılıyor onun için her muayenede sadece 15 TL alınıyor doğum bir ay bebek bakimi vs. herşey özel sigorta karsiliyo..
Berrika5 Merhabalar. Ben de bayraklıda özel bir kliniğe gidiyordum muayene icin fakat dogumda doktorum 7500 ve anlastığı hastanelerde 5000-7000 arası istedigi için çok masraflı geldi… Bana da doktoru iyi hastanesi temiz bir özel hastane önerir misiniz izmiri çok bilmiyorum ilk yılım burda ♥️ simdiden tesekkürler 🌼