Enguzelgelin- Mesela anneniz 40 hafta civarlarında doğum yapmış, siz de mi 40 haftada doğum yaptınız yoksa çok mu farklı oluyor, doğuranlar toplansın 😄
A_syma Enguzelgelin- Annem hep 10 gun fazla durdun der 😂 eskiye gore 42mi oluyor 40 mi yani onu hatirlamiyor ozelde yapmasina ragmen. Ilk dogumumu 42de yaptim 😂
Bussi Enguzelgelin- annem kardeşim ile beni 7 aylık doğurmuş biz durmamisiz😂 ama oglusum maşallah sevdi yerini 38+1 🥰
Enguzelgelin- A_syma eyvaaah benimkide 40 da doğurmuş ben daha 37 😬 Simgece bunlar hep tek pastayla 3 kişiyi aradan çıkarmak için 😂
Simgece Ben normal doğmuşum ama tam kaç hafta bilemiyorum. Ama bende oğlumu kendi doğum günüme yakın doğurucam uygulamaya göre 😅 annem 29 Ekim, ben 30 Ekim oğluşumda uygulamaya göre 4 kasım ama ne zaman gelir bakalım 🥰
Simgece Enguzelgelin- kardeşlerim ve eşimin de doğum günü Ekim’de 😅 bilmeyerek oğlumu da bu kervana kattım 🤭 biz Ekim’de baya kilo alıyoruz pasta yemekten 😅😱
Hatihati Enguzelgelin- valla haftasını bilmiyorum ama şöyle bi bilgi verebilirim.Annem 8 normal doğum yapmış.Biz 7 kiziz 3 Sezeryan 1 normal doğum yapti kız kardeşlerim.Bakalim benim doğum şeklim nasıl olcak.
Melegimin_annesi Enguzelgelin- Annem 4 üncü ayından sonra hamile kalmış bende Annem beni ekimde doğurmuş benim bebeğim de ekimde doğucak annem beni doğurdu benim de kızım olucak annem normal doğum yaptı benimde normal doğum gözüküyor herşey annemin izinden gidiyor Annem hamileliğinin son haftaları diş ağrısı çekmiş bende çekiyorum şuan