Alp24677 Kızlar 30 haftalık hamileyim karnım iyice aşağı indi bebek baş aşağı dönmüş dün doktor erken gelecek bebek dedi gerildim biraz, karnı erken aşağı inip erken doğuran var mı
gkbyza Alp24677 ben de şurda bekleyeyim 32.haftadayım karnım aşağı inmiş gören herkes öyle diyor ben de fark ettim bugün 😬
Cns15 Alp24677 benim de hep aşşağıda karnım ve bebek de baş aşşağı çok şükür bişey olmadı 32+3 üm şuan
Nisayazc Alp24677 ben cnm suan hastnedeyim karnim asagiya inmisti niaanim gwldi acilmam vardi hemen sezeryana alsilar 35 haftalik aezeryan oldum
Gmzery Alp24677 bana da suyun aşağıda dedi rahim ağzımda erken doğum olabilir dedi 32+4 olduk şimdilik sıkıntı yok
Melismelo Benimki 18.haftadan beri baş aşağı ve erken doğum riskim var 34. Haftadayım tık yok çok şükür
Alp24677 gkbyza gören herkes sen dokuzuncu aydamısın ayakların şişmiş karnın aşağı inmiş diyo halbuki daha yedinci ayı doldurdum moralim bozuldu
Rizeliiiii Nisayazc 36 haftalık hamıleyım ve bi ara ara hafıf kan goruyorum bu nişan mı oluyo acaba canım?
drmeri Alp24677 20.haftadan beri bas asagi. son uc dort haftadir tamamen indi. resmen bacaklarımın arasında. karnimi gören nasıl düşmüş diyor. o kadar aşağıdaki. 36 hafta oldum ses seda yok. erken doğum riskim basindan beri vardı.
Alp24677 drmeri erken doğum riski diyorlar her ihtimale karşı ama yinede hemen doğmayabiliyorda doğru zamanda doğru şeklinde gelsin inşallah