Kızlar selam 👋🏻
Aranızdan ayrılıyorum çok duygusalım en sevdiğim uzun doğum hikayesi artık bana geldı 🥹
Bütün gerçekleriyle dogumum ;
Kızlar 37+2 de kontrol diye gitiğimde doktorum bebegin dogum kanlına yerleştiğini ve sancılarımın cok oldugunu soyledı artık hiç bekleyemeyiz vakit yok dedi ( zorunlu sezaryan olmam gerek çunkü dermoid kistim vardı ve alınacakti amelyiyatta )
Hemen yatış yaptık tabi ilk cocugum ilk heycan göz yaşlarım pıt pıt aktı 😢
Kan alındı bekledım ameliyat elbısemı gıydım fotoğraflar cektım benı almaya geldıler sonra ameliyathaneye girmeden eşin beni optu o an cok agladım neyse girdik ben genel anestezi oldum kızlar cok ıstediler spinal için ama kabul etmedım sonra sonda taktılar kızlar yalan soylemiyecem aşırı derece acıttı yok boyle bir agrı bana uyuşmadan taktık o yuzden dediler sonra doktorum geldı gordum anestezı uzmanım 10 kadar say dedi 3 de gittim kızlar ☺️
Çıktıgımda narkozdan baya sayıklamışım 😂
Sonra bebegımı gordum allahım maşallah cok tatlı 🥰 allah herkese nasıp etsin
Kızlar uyandıgımda agrım oldu ama dayanılmayacak kadar degil ve cok kahve su kayısı içtim asla baş agrım olmadı ilk kalkısım zor degildi yurudum baya ama gazım cıkmadı hiç cıkmıyacak sandım ama sabah oda cıktı sonra taburcu oldum kızlarr 🥰
Detaylara gelelim ;
Bebegim 3.400 dogdu ❤️
En kullanışlı şeyler depent kesınlıklee alın harıkaaa
Bol sıvı tuketın
Aklıma gelenler bunlar sorusu olan yazabilir