Sarilale Kızlar bu puseti aldım. Bunun içine ekstra olarak minder koymam gerekiyor mu yoksa yenidoğan direk bunun içine bu şekilde yatırılıyor mu?
Afraaaa Sarilale derinliğini bilmiyorum seninkinin ama benim aldığım biraz içine cokuktu ne olur ne olmaz diye aldım ben. Sanki minder olmasa içinde kaybolacak gibi o derece derin😂😂
Dilarakr Sarilale bende almasammı diyorum bilmiyorum tecrübesizim ama zaten masraf ediyoruz almasam da altına pofuduk battaniye sersem olur mu diye düşünüyorum eger olursa almayacağım olmazsa mecbur
M_A Bende almıştım puseti bebek arabasıyla bıze var demıstı mınderı baktık yok ayrıten para vermıcem artık böyle kulanıcam
Salata Sarilale yenidoğanda yastık yok zaten minderini al ne zaman doğum yapacan ona göre üstüne örtecek bir sey al bu şekilde çok basık durur gibi
Sarilale Salata satıcı içinde ğedi variçine ekstra bir minder koymanız gerek yok dedi🙄 1 ay sonra doğumum. Üstüne örtecek dediğiniz puset örtüsü mü
Sarilale Afraaaa bende öyle düşündüm ama satıcı içinde ped var farklı bir minder koymanız gerek yok yazmış. Bakayım artık gelince olmadı alırım 😁
Sarilale Dilarakr satıcı almayın içinde ped var dedi bende bakacağım gelince ona göre artık. Dediğin gibi sürekli masraf zaten yüzden direk almayacağım geldiğinde duruma göre
Elf96 Dilarakr sıfır fazla geliyorsa dolaptan bakabilirsiniz ama mutlaka olmalı bence çünkü bu pusetlerin kumaşları yazın yakar kışın ısıtmaz pamuklu değil ve illaki sert battaniye toplanıyor ediyor siz bileceksiniz de önemli bence
Melokrks Sarilale Ben içine ayrıca aldım puset minderi değil ama alt açmalı minder alıp koydum çünkü ince bence bebek rahat edemez
Pamugum02 Yenidogan zamaninda portbebe pusetler varya kizlar onlardan kyllanmak daha iyi olmaz mı. Bu pusetlerde iki büklüm olur bebekler bence yaaa bilemedim
Sarilale Pamugum02 ya bende aldığım bebek arabasının yanında bu puseti hediyeyi öyle aldım ama banada iki büklüm olur gibi geldi. O yüzden dedim farklı bir minder daha mı alıp koysam içine diye
Afraaaa Sarilale ben ne olur ne olmaz diye aldım ya hatta puset örtüsüyle set halinde aldım bence gerekli olacak gibi
Sarilale Salata müslin örtü aldım ama puset örtüsü almadım. Ayrıca bir tanede puset örtüsü alırım artık