Ebrukunkul Kızlar merhaba az önce sandalyede otururken vajinamda çok ani bi ağrı oldu sanki içerden biri iteledi gibi saniyelik oldu ama çok ağrıdı o sıradada bunun sebebi ne olabilir. Bu arada 24+1 haftalık hamileyim.
Rabishanim Ebrukunkul vajınada sancı ara ara bende hıssettm ama doktor kontrolerınde aksı bısey gorunmedı.çok siddetlıyse ve gecmıosa doktorum rahım agzın kısalıyor olabılır oyle oldumu hemen gel dedı.ama benım oyle olmadı anlık sancı gibi bısey oluyodu ağrıyla karışık sonra gecıodu.🤷🏼♀️
Ebrukunkul Rabishanim bende de ilk defa bu kadar ağrıdı çok ani sürdü ztn daha öncede yani onları saymıyorum çünkü çok hissettirmiyodu
Ebrukunkul Rabishanim yok sormadım daha bugün oldu akşam yani baktım kanamam filanda yok o yüzden sormadım ztn Perşembe kontrolüm var gittiğimde söylicem
Rabishanim Ebrukunkul illa kanama olmasını beklemeyın.kanama kotu bısey.benım bel kasık sancım arttı 5 dk da bire düştü hastaneye gıttm 3 cm açılman var dedı 31 haftalıkken.erteleme sakın boyle seyler ertelemeye gelmıo.