Zeeynepp Edaozkan34 Bende dün gittiğimde aynısını söyledi pozisyonunu almış dedi ama pek anlamadım açıkçası ilk gebeliğim peki ya sizin, Sadece karnımın bi tarafı bazen çok sertleşiyor neden acaba ☺️🤗
Fundaaaaa Edaozkan34 canım ilk oğlum 29. Hafta da doğum pozisyonu almıştı 35. Hafta da kanala girmişti erken doğum bekledik 😂 40. Haftada suni sancıyla zor bela almaya çalıştık olmadı kalp atımları düşmeye başlayınca sezaryen aile aldık 😁
Edaozkan34 suelin evet ağrım çok oluyo bıçak saplanıyor adet sancısı gibi ara ara belim ve bacaklarım ağrı geliyor yürürken sanki altta baskı oluyor
Edaozkan34 Ahsenmom doğum kanalına girmiş dedi erken girmiş zamanından dedi rotasyon almış dedi normalden biraz erken olur doğumun dedi zaten ağırlarım oluyor dedim bebek kanala girmiş dedi
Ahsenmom Edaozkan34 Eşofmanıni falan giyerken ağrı hissediyor musun? Benimde 37. Cuma günü hastaneye gideceğim inanılmaz ağrım arttı. Kanala girdi gibi hissediyorum. Bir baskı bir baskı ölüyorum
Edaozkan34 izobellaaa-_- beni alttan muayene yapmadılar hiç ultrasondan bakıp söyledi çocuk kanala girmiş diye
Edaozkan34 Zeeynepp bana kanala girmiş dedi aynısı bende de oluyor karnım çok sertleşiyor bide bebek eskisi gibi hareketli değil
Ozcnozge Zeeynepp o bendede var genellikle sağda sivri sert hissediyorum neden bilmiyorum 37+6 olduk bizde
Edaozkan34 Ahsenmom bende aynı şekilde iç çamaşır bile zor giyorm çok acayip bir baskı var yürürkende aynı şekilde
Ahsenmom Edaozkan34 Ayyy desene bebişler yola çıktı geliyor😂😚💝 sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🌸
Edaozkan34 Ahsenmom evet benimde dün kontrol doktor kanal girmiş dedi erken gelcek normalden dedi bende heyecanla bekliyorum ara ara ağırlarım oluyor sizinde oluyor mu
Edaozkan34 izobellaaa-_- onu ultrasonda da görebiliyorlar diyebiliyorum bana şuan normal dedi be hiç alttan muyabe yapılmadan
Ahsenmom Edaozkan34 Olmaz mi çok zorlanıyorum artık. Dedim ya eşofman bile giyerken zorlanıyorum. Yürürken bile ayağımı zor kaldırıyorum baskı yapıyor. Hayırlısı bakalım 😚