Emelemine bende sana yazacaktım canım moral bozukluğundan unuttum bugün ablamın doktoruna gittim agustosta erken Doğum yapmıştı doktor çok ilgili detaylı anlattı 4 hafta gelişim geriliği var suda az biz böyle olan bebekleri riske atmak istemiyoruz dedi tüm tahlilleri yaptı 35. Haftama girdim kadın 1 haftaya kadar alma taraftarı balıgın susuz kaldığını düşünün diyor kendi doktorumuzu aradık hocam böyle böyle siz neden 38 e kadar bekletiyorsunz bebek besini almayı kesmiş riske atmayalım diyor doktor dedim kendini onunla aynı keseye koymayacağını onun demesiyle almayacağını azda olsa bişeyler alıyor dedi tercih sizin benim kriterimde o yok eğerki Adana’nın en iyi profosr doktoru var randevu alın dedi o derse alın 1 gün bekletmem alırım diyor. Küvezde ölmeyecegini ne bilelim diyor psikolojim mahvoldu eşim arkadaşı diye aynı doktorda kalalım bişey olursa tüm sorumluluğu ona atarım ya benim yavrum elimden gittikten sonra ne yapim ben hesabı kitabı inanın ne yapacagımı bilmiyorum ailem kahroluyor ikimizde risk halindeyiz siz olsanız ne yapardınız bana akıl verin kafayı yiyen.. doktor 3 haftada 200 gram almış diye bi umut hala kalmasından yana başka doktor bebek risk altında normal koşullarda anne karnı en güvenli yer ama bu senin için geçerli değil diyor şimdi pazartesi 400 lira ayarlayabilirsek dediği doktora da gidecez inanın 2 arada kaldım neye düştüm bilmiyorum