gizemrdpl Kızlar 38+5 olduk 38de kontrolüm vardı rahim yumuşamaya başlamış ama kapalı demişti doktor. İki gün sonra yine gidecegim son zamanlar insan bunalıyor artık ne yapmak gerekir acaba sizde durumlar nasıl
mhrmom gizemrdpl ayy bende dün gittim kontrole yumuşamış ama açılma yok dedi ama öncesinde çok sancım oluyordu regl gibi, hazırlanıyor dedi😄 38.haftadayiz
Cigdemm1 gizemrdpl bende 38+5 benim oğluşumunda gelesi yok. Bugün çatı muayenesi yapıldı. Açıklık yok, nst güzel dedi sanırım sancı da yok🤦🏻♀️ Bakalım ne olacak haftaya gel dedi 40 I bekleyecek sanırım 😂😂
paksudemirbas gizemrdpl benimde 39+3 bugün gittim doktora yarın sezeryan olucam kafa çapı büyük seni normalde zorlayabilir dedi
Selda0835 gizemrdpl aynı tarihteyim bende yarın kontrolum var valla şimdide karnım sırtım ağırıyo offf
gizemrdpl mhrmom bende o da yok yumuşamaya başlamış ne zaman hissedeceğim bakalım gerçi herkes sancısını hissetmiyormuş ama bakalım
mhrmom gizemrdpl evet öyle vallahi, bugün de belim aşırı ağrıyor hergün bir tarafım😂 umarım 40a gitmez
Cigdemm1 gizemrdpl evet aslında ara ara adet ağrısı gibi oluyordu açıklık ve sancı olmayınca moralim bozuldu😂😂