ilknuribrahimbelis nilsmomy teşekkür ederim canım ben de baktım yorum filan araştırıyorum güzel yorumları da memnun kalan çok
nilsmomy ilknuribrahimbelis yakınlarınızda civil mağazası varsa almadan önce gidip deneyebilirsiniz ben öyle yaptım
ilknuribrahimbelis Kizilicee yaa ben aslında travel sistemi eşim istiyor bana kalsa hafif bişey alırım, bana da alma diyor herkes ama bilmiyorum yaa çok kararsızım marka iyi olsunda artık marka da çok fazla😅😅
Kizilicee ilknuribrahimbelis muhtemelen alacan sonra aklina bu yazim gelsin 😀 2 cocukda zaten direk sutlican ellinden direk baston araba alicaksin mesajimi unutma tammmi 😀
Mello29 ilknuribrahimbelis https://ty.gl/wrtf88es0l söyle bırakiyim linkini ebebektede var bi denemeni tavsiye ederim zaten denedigin an rahatligi hissediceksin
Mello29 ilknuribrahimbelis Tabi ki canim nasil istersen ❤ Bagi burda yazdiklarimi görse bana bedavaya verir babamin markasi gibi pazarladım 😂😂😂
Armin-Guney Casual air trona travel sistem kullaniyoruz . Bebegim 19 aylik . Dedikleri gibi ağır ve hantal oluyor traveller ama bebek içinde çok rahat . Ben hiç pişman olmadım bu 19 ayda. Tek başıma çok az disari ciktigim için belkide . Rüzgarda yağmurda karda kullanılır cunku içinde yatıyor bildiğin bebek . Diğerlerinde açık kısımlar kalıyor illaki . Benim oğlum erkenden uyudugu için akşamları bildiğin yatağında gibi uyuyor disari çıktığımız zamanlarda rüzgar falan işlemez . Sinekligi ve yağmurlugu falan var . Simdi tekrar hamileyim oğluma daha basit birsey bakacağız . Yeni dogan bebeğimiz kullanacak travel sistemi
ilknuribrahimbelis Armin-Guney herkes bir şey diyor işte ama kullananların tavsiyesi çok önemli bir de çok çeşit var yaa bu arabalarda
Merveofs Tommy baby aldık henüz bir kez kullandım ama hoşuma gitti açıkçası açma kapama kolay, alt sepeti geniş, çift yönlü
_edakrsu22 bugün interneten bunu sipariş verdim 1.800 civarı pusetide var bugün e bebek ve cıvıle baktım 6 milyardan asaga yok desem yeri
ilknuribrahimbelis _edakrsu22 buna bakiyim her yer çok pahalı bebek odası beşik vs derken çok yüklendik arabada da başka yerde bakıyorum 5ten aşağı yok😕
EsraAC ilknuribrahimbelis Kaynım ebebekte çalışıyor joie litekrax 4 aldırıdı bize piyasada iyi bebek arabalrından biriymiş bence tek kötü yanı tek taraflı kullanılıyor
Ebbbr Ben ilk çocuğumda doona aldım kapı gibi araba ama sadece 1 yıl bindi sonra da baston alırım demiştim zaten bastonu da macleren aldım güzel yatıyo filan ama katlayınca ince uzun oluyor benim arabaya koyunca bagaj doluyor şimdi alacak olsam kabin boy bi araba alırım baston yerine doona da çok artmış evet çok pratik bi araba evde fikan da çok iyi ama çocuk 10 kilo olunca o arabayı katla kaldır çok zor oluyo
ilknuribrahimbelis Kizilicee ah ah o zamanlar kesin dicem senle beraber çok kişi aynısını diyor uff😅🤦🏻♀️
Zeyzeylim Elele mido ya bakıyorum hem hafif hem travel ama canlı gidip bakıcağım bi yer yok o yüzden kararsızım