Beyzanurekici Devlet hastanesinde detaylıya giren varmı kaçıncı haftada girdiniz mhrsde perinatoloji var ama randevu vermiyor
Halimbey Beyzanurekici benim doktorum özelde yapıldığını söylemişti devlet hastanesine gidiyorum ben girsen iyi olur demişti hatta ama ben o dönem gidememiştim bu gebeliğimde özelde gideceğim inşallah
Safiyenr Perinatoloji bebekte yada annede bir hastalik oldugunda bu bolum bakiyor mhrs ona randevu vermiyo şahsen gidip alman gerekiyor detaylida ortalama 10 dk en fazla süruyor
pheobebuffay Safiyenr detaylı usg sadece tehlikeli gebeliklerde mi bakılıyor normal gebeler randevu alıp gidemiyor mu
Elizansmom pheobebuffay Dr yönlendiriyor bizzat perinatolojiden randevu alınmıyor (devlet hastanesi için konuşuyorum)
Safiyenr pheobebuffay detayli ulturason herkese yapiliyo perinatoloji sadece hasta anne yada bebeklere bakiyor yani surekli detaylı takip isteyen hastalara
pheobebuffay Elizansmom ben eğitm ve araştırmadan kadın doğuma randevu alacağım o da beni yönlendirecek heralde doğru mu anladım☺️
Elizansmom Halimbey devlette 10 dk sürüyor özel hastane çok ilgileniyor her detay ile imkanınız var ise özele gidin🌸
Beyzanurekici Elizansmom en düşük bin TL istiyorlar özelde imkan olursa devlet hastanesine gidicem artık kadın doğum doktoruma sorucam gittiğimde