Zulaldgn Kızlar perinatoloji bölümüne giden var mı aranızda tam olarak ne yapıyorlar orada bulunduğum yer küçük doktor istifa ettiği için randevu alamadım gidilmesi şartmı
burcak52 Zulaldgn ben detaylı ultrason için gitmiştim. Detaylı ultrason tabi ki önemli. Belki sizi de bu yüzden yönlermiştir doktor. Genelde çok daha kısıtlı sayıda doktor oluyor bu bölümde. Çoğu kişi özele gidiyor.
Gmzbiri Zulaldgn perinatolog riskli gebelik uzmanı demek canım. Bazıları onlara gitmek durumunda kalıyo. Bir de ayrıntılı ultrason yapıyolar. Ayrıntılı ultrason için gitmiştim.
myangelson Zulaldgn ayrıntılı ultrason için gidiliyor genelde ve riskli gebelik bölümü oluyor o riskli gebelik grubunda olanlar perinatoloji doktorlarına gidiyorlar ben de serklaj atıldı o bölümde hem orada hem kendi doktorum uzman kadın doğum doktoruna takipliydim
KeremikoBayky Zulaldgn normal seyrinde giden risksiz bir gebelikte ihtiyaç yok bildiğim kadarıyla sadece 22. haftada detaylı ultrason için gitmek gerekiyor
Zulaldgn Mrvmnv Bende böyle biliyorum da canım bi sorun olduğu için değildir demi herkesi yönlendiyolar mı bu sekilde
Zulaldgn Gmzbiri herhangi bi riskkim olduğunu söylemedi doktorum ayrıntılı için yönlendirmiştir o zaman değil mi
Gmzbiri Zulaldgn 18-23 haftada yapılıyo ayrıntılı ultrason onun için yönlendirmiş olabilir. Hiçbir şey söylemedi mi
Zulaldgn myangelson teşekkür ederim canım beni de ayrıntılı ultrason için yönlendirdi sanırım herhangi bi sorun oldugunu söylemei çünkü testlerim gayet normal cıkıyor
Zulaldgn Balahatunn 17 haftalığım hemen randevu vermedikleri için 18 22 haftalar içib randevu olusturulmasını istedı doktorum
Zulaldgn KeremikoBayky Benide detaylı ultrason için yönlendirdi sanırım çünkü 18 22 haftalar için randevu olusturulmasını istedi
S1907 Zulaldgn perinatoloji bölümü genelde riskli gebelikleri takip eden bölüm,detaylı ultrason içinde yine perinatolog bakıyor