EceAydn 31. haftadayız ama inanılmaz şiddetli bir şekilde aşağı tarafta hissediyorum. Ayakları mı başı mı bilemiyorum ama sanki çıkıcak dışarı gibi. Canım baya acıyor gerçekten. Normal mi bu aylarda? Doktor kontrolümde önümüzdeki hafta ☹️
Habis07 EceAydn ay bugun benmde oyle oldu bi vurdu dusuyordum az daha ayakları asagıda benim ama neden bu kdr asagıda anlam veremyprum ama :( bende cunartesi gdecegim ama bdaha olursa acile gdiicem
Bercemrohat Ben 31 haftalık oldum benim canlandığı günden beri öyle hep çıkacakmış gibi hissediyorum ayakları hep aşağıda her hareket ettiğinde irkiliyorum o derece canim yaniyor😕 doktorum bebegin ters oldugunu soyluyor hep ondan olabilir sizinki de
EceAydn Bercemrohat ya benimkinin en son kontrolde başı aşağıdaydı on gün önce ama şimdi bilmiyorum çok panik yapıyorum bide ilk defa bişeyi yaşayınca 😰
Bercemrohat EceAydn benim hep başı yukarda ayakları aşağıda malesef her kontrole gittiğimde doktorum pozisyon aynı diyor benim ikinci gebeligim ama ilk defa böyle bisey yaşıyorum inşallah sizinki düzelir bir an önce