Ayse_3434 Kızlar karar veremedim bir türlü trendyoldan hastane çıkışı beğendim ama hiç trendyoldan alışveriş yapmadığım için karar veremedim sizler hiç alışveriş yaptınız mı trendyoldan nasıl güvenilir mi
anne96 Ayse_3434 satıcıya bak kaç takipçisi olduğuna bak zaten yanlış ya da beğenmediğim bir ürün gönderdikleri zaman geri iade edebiliyorsun benim iade ettiğim ürünler oldu
umyahsen Ayse_3434 puanına bak öncelikle yorumlarda fotoğraf paylaşanlar vardır yada yorumlar da etkileyici olabiliyor bazen. Arkadaşın da dediği gibi beğenmediğin takdirde iade yapabiliyorsun.
Drkmls Ayse_3434 eğer beğenmezsen yollarsan iadesi garantili oluyor ben her ürünümü trendyoldan alıyorum iadesi kolay olduğu için kaliteler satıcıya ve ürüne göre değişir yorumlu ürünlerden almaya çalış yorumlar doğru çıkıyor
KayraVeAnnesi_06 Ayse_3434 Sürekli alışveriş yapıyorum yorumlara bakın gelen ürünün kalitesi nasıl onu inceleyin , iadelerde de sıkıntı olmuyor
UmmNasuh Ayse_3434 yorumları kontrol edebilirsin canım ben bebeğimin hastane çıkışınıda bütün kıyafetlerini de trendyol dan aldım hepsinden memnun kaldım heleki bir hastane çıkışı aldım bayıldım bayıldım beklediğimden de güzel geldi
Ayse_3434 UmmNasuh merak ettim aldığınız hastane çıkışını fotoğraf olarak nasıl paylaşılır bende bilmiyorum ama linkini paylaşa bilirsiniz biliyorsanız
ikikedi-birbebek Ayse_3434 Bütün urunlerimi trendyoldan söyletiyorum 😂 ürünlere ve yorumlara bakıyorum iyiyse söyletiyorum iadede var zaten beğenmezsen ☺️
UmmNasuh Bebikkcik fotoğraf paylaşmasını bilmiyorum nasıl yapılacağını anlatırsanız paylaşırım hemen :)
Tubacngl Ayse_3434 Bende 2 tane 10 lu 1 tane 5 Li hastane çıkışı aldım bir tanesi geldi şimdilik https://ty.gl/xjkhh3l9og Bunu aldım yorumdaki fotoğraflar var onlar gibi kumaşı falan da iyi fiyatına zam gelmiş ama ben 210 a aldım 2 3 gün önce
BBuseY Firma aldığınız ürünü göndermek zorunda trenyol güvenilir sitelerden birisi. Ama kalitesini bilemem yorumlara bakınca alın