Serap60 18+3 haftalik hamileyim sag kasigimda. Artik agri sanci olmaya basladi arkdslar soyle tarif ediyim tuvalte ccok skışık olnca yda karninda gaz sancisi olur ya ayni oyle bi agri idaririmi yaparken yanma faln olmuyo onuda belirtiyimde .afedersiniz lavobaya idrarimi yapmak icin oturdugumda yine sag kasigima agri giriyo zor kalkiyorum sizdede boyle oldumu doktora gitmelimiyimim korkulacak bisey mi bi 😥😥
deletedmom6295 idrar yolu enfeksiyonunda her zaman yanma olmayabilir. idrar tahlili yaptırın eğer enfeksiyon değilse rahmin yukarı çıkmasına bağlı sancılar olabilir
NalanztrkAlp Rahim büyüdüğü için ağrı oluyor. Bende de oluyordu. Ama her hamilelik ve her hamile bir değil. İstersen bi devlet hastanesinin aciline git. İçin rahat olsun.
Serap60 NalanztrkAlp evet dgru dyosn bnde arstrdm genelde rahm bydgnden fln o tarz yaziyo ama yine de icime snmemisti tsk edrm 🙏
Serap60 Sarella evet cnm yavas kalkiyrm hatta olmsn dye arada norml otrurken ayaga kalkmak istedgmde bian aciyo kasiliyo iki kat gbi olyrm acmasn dye
Gulsahh Serap60 o haftalarda bende de oluyodu hatta bigun boyle icimde bisey kopmus gibi oldu ogle tiz bi acı oldu ama gecti yinede bi doktora gorunun
Harunnisa Serap60 canim ben dr sordum bendede vardi hatta detaylida baktir fıtık olabilir dedi detaylida iyice bakti dr hicbirsey bulamadi bebektendir dedi ama tabii bir dr sor yinede herkeste ayni olmayabiliyor