Sumeyyeabdi Kızlar doğumdan sonra kısa kollu pijama takimi almıştım önü düğmeli bimden yeşil papatyali kizim olacak sezeryan istiyorum acaba onu giyersem üşürmuyum yoksa uzun kolllu ayrieten baska takim almalıyım
Aselmeva_ Sumeyyeabdi Onu düğmeli takım aldim 1 tane ikide alt koydum ayreten giyilmiyor bile 1 gunde
Dibekli Sumeyyeabdi bende o şekilde aldım sabahlikli birde normal kısa kollu önden düğmeli aldım üstüne hırka aldım ne olur ne olmaz diye .
Ahsenmom Sumeyyeabdi Sezeryandan sonra insan çok üşür diyorlar, bence üşürsunuz. Mesela benim yaşadığım şehir soğudu bile iki üç gündür
ElifKay4 Sumeyyeabdi normal doğumda bi gün, sezeryan da iki gün kalıyorsunuz o yüzden tek takım yetmeyebilir. Bir de pantolonlu takım giymek sezeryan olanlar için zor olabiliyormuş dikişler yüzünden. Ek takımınızı belki gecelik tercih etmek istersiniz
Sumeyyeabdi Ahsenmom mersin silifkedeyiz canim biz bnde öyle düşündüm üşürüm diye bide sezeryandan dolayi üşüyebilrm evet
Sumeyyeabdi ElifKay4 ilk normal olmuştu kapri pijama vardı ağustos sıcağında o zaman sezeryan da elbise iyi mi daha mi rahat ederiz
ElifKay4 Sumeyyeabdi yani tecrübeli değilim yanlış yönlendirmiyeyim ama sezeryan da dikiş olduğu için lastikli pantolonlar biraz rahatsız ediyor demişlerdi bir de sanırım giy soy yapması zor oluyormuş ben o yüzden her ihtimale karşı gecelik almıştım 🌸
Sumeyyeabdi ElifKay4 evet canim pijamaları koyarim bide onu düğmeli elbise alırım rahat oluyor muş elbise arkadasim sezeryan yapmış cok rahat ettim diyor dantelsiz düz elbiselerden