Tugce123- Gecikmenin 3 . Günü bugün. Ve benim cok agrım oluyor.. her an adet olacakmışım gibi ama gelen giden yok. Gecikmenin 1. Günü kan testi yaptım cıkmadı. Bidaha ne zaman yapmalıyım ??
MMelissaaa- Tugce123- benimde birinci gün yaptığımda çıkmadı 3 gün gecikince eczanedeki kadın sabah ilk idrarla yapın dedi. Yaptım silik çıktı geç döllenme olduğunu öğrendik sonra. Sabah daha iyi sonuç alırsın
Htckrsc Tugce123- bende gecikmenin 3. Günü evde test yapmıştım silik cizgiyi görmüştüm su an 34 haftalıgım kızımı bekliyorum 😍☺️
MMelissaaa- Tugce123- yok canım idrar yapmıştım. Zaten idrarda çıkınca kan testi yaptım ama değerim 3 gün gecikmeyle 8 çıkmıştı sonra sonra yükseldi. O yüzden sizin de çıkmamış olabilir
HSena38 Tugce123- gecikme en net belirti idi benim çok düzenli idi hiç gecikme yaşamadım o yüzden emin oldum 🙊
ssa239688 Tugce123- benimde 5 eylülde olmam gerekiyordu gecikmenin 3.günü dün akşam yine test yaptım negatif ama göğüs ağrım ve kasıklarım ağrıyor olacakmış gibi umarım olmayızda vardır ☹️ Yarın sabah tekrar yapacağım test
Tugce123- ssa239688 benimde her an adet olcakmışım gibi oluyor akşam sırtıma belime agrılar girdi bugünde var hiç böyle olmazdı beklicem bakalım
arirangg Tugce123- 3 gün gecikme yeterli. İstediğin zaman yapabilirsin. Yumurtlama takibi yapmış mıydın
Tugce123- arirangg yok sadece korunmuyorduk akıntımın cok oldugu gün birliktelik olmuştu o yüzden şüpheliyim