Mcmc Selmas57 kuzum sen 1 ayı atlat sonra benim gibi yavaş yavaş çıkarsın. 2 3 günde bir yorulmadan hep oturursun. Atıyorum misafrliğe gider kısa meseafe oturursun uzanır gibi. Yeterki şu ilk zamanların önemli🙏 Dikkat et kendine yeterli. Hayırlı uğurlu olsun ipler:)
Mcmc Seeevgi bekler bekler çok şükür canım inan bizim için çok iyi bir zamanlardasın 🙏🙏🙏 darısı hepimize.
Birmelekbirbebekannesi Seeevgi benimde bu saat itibariyle 30+3 canım inşallah zamanında sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı. 💞
Mcmc VVV41 yooooooooğ kuzum . Hepimiz inşallah. Bugün sıpam yiğenimdeyim ya sürekli kaedişşş diye karnımı seviyor 18 aylık ilk gözağrımız🙏🙏 ondan fazla takılamadım yoksa hepiniz aklımdasınızzzzz . Hep meraktayım sizi.
VVV41 Mcmc canım aynen bende okuyorum bazen yazdıklarını gülüyorum bazen sana bazen de beni üzüyorsun . Allah hepimizin yüzüne gülecek inşaAllah evet hepimiz ilerledikçe zorluklar yaşıyoruz buna da hamd olsun ne diyelim bende de çıkıyor bazı şeyler aklımı kaybedecek gibi oluyorum ama Allah’a hamd olsun 🙏 çikolata da fazla yeme kahve falan asla. Bol su 🤣 kefir 🤣 ohhhh daha ne olsun 🤣🤣🤣☺️
Seeevgi Mcmc inşAllah ben hala daha hastanedyim Pazartesi 8 hafta oldu yatalı ama şikir iyi gidiyo biz 24 iyi bizim için derken o haftayı atlattık sonra 28 olsa çok iyi dedik Elhamdülillah 30 ları gördük darısı hepinizin başına inşAllah 🌸
Mcmc VVV41 tamam hepsini azaltıcam canım Allah ın izniyle😳 Her an her dk iy değilim bende yazdıklarıma bakma ama işte panik paniği doğuruyor. Kendi başıma öğrendim kendimle mücadele etmeyi. Benim amacım ilk bebeğimi kaybettiğimde hiç birşey bulamamıştım tecrubesizlikten sağa sola saldırıyordum. Bir destek istiyor insan o yüZden yazmak istedim 🙏 Allah ın izniyle 2019 yılı koçlarımızı alacağız kollarımıza . Allah ım bizi mükafatlandıracak inşallah.
VVV41 Mcmc amin canım 🙏🙏 çok öpüyorum çok 😘 bu arada araba falan kullanma onu unuttum söylemeyi 🤣 dikkat Allah’ın izni ile her şey güzel olur inşaAllah koçlar kuzular ☺️☺️☺️
Kardelen24 Selmas57 insallah serklaj sonuna kadar goturecek canim merak etme 👍🏻 Sen olabildigince istirahat halinde ol . Doktorun zaten gerekenleri soyler . Kabizlik bende de cok var 😩 hareketsizlikte mahvediyor insallah sen benim gibi olmazsin da duzelir zamanla
Kardelen24 Selmas57 enfeksiyon icin bunlar , mikroplara karsi savas aciyormus vucutta ,probiyotik gidalar , kizilcik , sarimsak daha bir suru
Kardelen24 Selmas57 bende her yolu denedim henuz şu iyi geldi diyemiyorum :( yarin 19 olacagim Allah nasip ederse Canim
Selmas57 Kardelen24 ben ciktim allaha sukur ama bir korku var icimde gecmiyo. Bunlari bilmiyodum tesekkur ederim, bende bol bol yogurt falan yerim o zaman
Selmas57 Kardelen24 20 oldu mu yolun yarisi demek :)) ben ilk hamileligimde esime diyodum saka maka yariya geldik diye ama nasip degilmis insallah hepimiz sonuna kadar gideriz bu sefer 💪💪