Edabykl Balrengii Toplamda 11 kilo almışım ama ödem fazla bende bebegimde en son 35+3 de gittim 2.700 gramdi suan 36+2 yiz kac oldu bilmiyorum 🫣😂
Nskyhn Balrengii 35+3 8 kg aldım ben de 🤭 ama bebek iriymis. Ama hiç 8 kg almış gibi durmuyorum ödem falan hiçbir şey yok sadece karnım var anlamadım bu işi 😂 kız bi de 12 de fazla değil ki
izobellaaa-_- Balrengii 35+0 da 2650 kiloydu az önce geldim hastaneden 36+0 oldu şimdide 2900 olmış 50 cm galiba 15 kilo aldım 😀
Balrengii Edabykl bende de ödem var sanki ellerim sis uyanıyorum hep patates gibi 😅 bebisim de 2400 gram bi hafta geriden geliyormusuz simdi bebis için yeme vakti 😅
Balrengii Nskyhn gebeliğin sonuna hedefim 12y ama kısmet yani aşırı fazla değil şükür 😅 ya hamile olduğumuz belli olsun benimde karnin guzel çıktı ama memnunum 😅
Edabykl Balrengii surekli solunuza yatın kan akisi o taraftan hizli oldugu icin bebek daha guzel besleniyormus doktorum dedi ben cokta guzel beslenmiyorm ama genel olarak soluma cok yatiyorum guzelde kilo aliyo masallah 😂🫣
Nskyhn Balrengii benim 5 gündür çıktı ya ondan öncesine kadar kimse anlamıyordu ama şu an bir gergin alışık olmadığım için 😂🥲 bayilicam sanki yürürken 🥲🥲😂😂
Balrengii Edabykl ay buna dikkat etmem lazım soluma yatıyorum ama kendimi sırt üstü buluyorum esime yapisip yatayim bari 😅
annelikyolundaa Balrengii ben de 11 kg almışım 35+5teyim. Son zamanda aldım kiloyu resmen 7.aya kadar almamıştım neredeyse hiç. 2 haftadır falan yüzük takamıyorum çıkaramıyorum çünlü sonra 😂 ayaklarım ve ellerim şişti :( Bebikom 2600 gram 47 cm.
Hamileanne01 Balrengii ben 11 kilo aldım gecen hafta 35+1 de kontrolüm vardı 2800 dü bebeğim yarın tekrar gidecem
Eliferimm Balrengii 35+6 yız 5 gün önce bebeğim 2700 ben ise 11 kilo aldım :) dönmediği için haftaya kararlaştıracağız sezaryen olacağım ayın 28inde
Pineapplee Balrengii oyy ne diyelim valla 😂 ama sanki doktorlar zaten 12-15 kilo normal diyordu çok almadık bence 💆🏻♀️